Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Dylan Moran: Like, Totally (2006) 

Byl jsem rozhodnut pro 3 hvězdy, ovšem poslední 2 minuty to vše zachránily a ukázaly, že to nebyl pouze slabší odvar předchozího dílu Monster.

plakát

Vodonoš (1998) 

Přestože Sandler je pan herec, tahle komedie mě nenadchla. Dokonce chvílemi i nudila. Zřejmě nejhorší film, co jsem s ním viděl. Zachránilo to pár dobrých momentů.

plakát

Seznamte se s Davem (2008) 

Dějem sice pro děti, ale výrazy a vyjadřování se Murphyo mě dostávaly do neuvěřitelných smíchových křečí.

plakát

Spojenec (2006) 

Přestože nejsem fandou podobných filmů, tento mě nadchnul. Pokud princip loupeže vymyslel přímo scénárista, nevydělal by si víc, kdyby loupež zkusil v praxi přímo sám? :)

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Co se obsahu týče, je brilantní. Filmy které jsou vyprávěné miluji, jenže vydržet u filmu déle jak dvě a půl hodiny i u takového filmu pro mě není nic moc. Určitě se to dalo zkrátit, proto to není čistých 5 hvězd.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Po prvních pár dílech jsem absolutně netušil pointu seriálu a pomalu se rozjížděl. Už tak u 3-4.dílů začnete chápat a nestačíte se popadat za břicho. Do konce první sezony je to "jízda" od které se nechcete odtrhnout. Druhá série začíná v duchu první. Čím se blížil poslední díl, tím více jsem měl pocit že v dílech jde spíše o pointu na konci. Mě tento seriál a typ humoru sedl naprosto přesně, proto musím 5 hvězd.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Prvních 45 jsem byl v napětí, jak dlouho u žádného filmu. po telefonátu. že se Kayleigh zabila, ve mě uplně "hrklo". Po scéně kdy leží Evan v posteli s Kayleigh jsem tušil že film půjde do kytek, kvůli tomu že napětí vyprchá. To se stalo pouze na chvíli a pak přes z dlouhavou cestu kterou Evan, pro mě nepochopitelně, zvolí, mohlo dojít možná k trochu překvapivému konci. Především za Ashtona a povedený konec 4 hvězdy.

plakát

Kdo najde přítele, najde poklad (1981) 

Komedie stará již 30(!) let. Bavila mě před desteti lety jako malého kluka a baví mě i teď jako dvacetiletého. Komu by se také nelíbili rvačky této komediální dvojice při které to jen "pleská". K tomu se přidá ukecaný papušek, podivný tvor jmonem Anulu, který se ve filmu stará o prakticky veškerou zábavu. "Soundtrack" v podobě jedné písničky se také těžko dostává z hlavy. Ve výsledku potom musím dát 5*, bavím se i když film jsem viděl už několikrát.