Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

Ed. 

všechny recenze uživatele

Ano kritici říkájí že od Adama Sandlera to byl sporný výkon, ale po stránce příběhu je to milá komedie o hloupoučkém naivkovi, který náhodou prorazí. Myslím že naděje na to že bude lépe, nemůže nikoho urazit a tou nadějí je tento film prostoupen. Člověk se nemusí vzdát sám sebe (čepování H2O) proto aby získal přátele a životní lásku. Jako oddechovaka docela dobré. ()

Arren 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje kvalit Trestné lavice, ale celkem pobaví. Vodonoš se drží klasických postupů u amerických komedií a nenajdete v něm nic nového. Pro fanoušky Amerického fotbalu je to zpestření v nedostatečném filmovém výběru žánru a pro Adama Sandlera poněkud podprůměrný výkon. Sledování tohoto filmu Vám rozhodně neublíží, ale zároveň se taky nic nestane, když Vám cestu nikdy neprotne. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Komedie, která ze začátku působí velmi nevkusně a sprostě vůči postiženýmu Sandlerovi se nakonec přehoupne do docela sympatické části, kdy se z loosera stává hrdina, což mi vůbec nevadilo. Na takové kýče jsem z amerických komedií zvyklý. Takže sečteno podtrženo je to film tak na 2 hvězdičky za několik dobrých momentů a vtipných hlášek. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parodická dacanská komedie se šišlajícím prosťáčkem ve svém středu, kterého nevybíravě uráží a dělá si z něj šoufky, navléká obnošený kabát sportovních příběhů, díky němuž se ve finále vzepne k motivujícímu, smířlivému touchdownu. Jinak je to vcelku nuda na trapnou (se skvělou Kathy Bates a imbecilním Sandlerem), alespoň poměrně umírněná a nevulgární. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bobby je vodonoš, ze kterého mají všichni srandu, on ale bezmezně miluje svou vodu, které opravdu rozumí. Adam Sandler byl jako Bobby roztomilý a dětinský. Jeho matku hrála Kathy Bates. Byla naprosto geniální a fantastická. Bobbyho chránila před celým světem ze strachu, že ho jednou ztratí. Po všech různých peripetiích zmoudřela. Velmi příjemná komedie ze sportovního prostředí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve dvou scénách se ve filmu objevuje bývalý kouč NFL Jimmy Johnson, který se v roce 2010 účastnil 21. řady americké reality show Survivor. Ve filmu ho jeden z fanoušků sedící za ním oslovuje jménem Jimmy. (MMR)

Reklama

Reklama