Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Nebyla to vůbec špatná pohádka. Bylo tam pár hezkých scén a byly použity moc pěkné exteriéry i interiéry. Až na ta tmavá místa, tam to vypadalo "divně". Vojta hrál velmi dobře, hlavní hrdinka ušla, sestra byla moc sympatická. Ale ten záporák...ten to docela kazil. Rozhodně se dalo i čas od času zasmát. Celkový dojem docela dobrý. :)

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Na naše nové pohádky celkem nadprůměr..technicky dobré, herci velmi dobří, občas vtipné dialogy, hudba fajn..ale vadilo mi, že děj je zbytečně utahaný a přitom tam skoro o nic nejde..nejsem si ani jistá, jestli některé trefné poznámky Trojana děti vůbec poberou...nezdálo se mi ani míchání různých období, ale celkový dojem je celkem fajn...

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Pro někoho, kdo ještě neviděl Popelku ani Mrazíka, to může být vcelku fajn pohádka. Herci (hlavně slečna Popelkonastěnka) hrají docela civilně, ale přímé používání částí dialogů z předešlých pohádek je fakt trapné. Kamera pěkná, hudba nic moc, efekty taky nic moc. Celkově pohádka nepřináší absolutně nic nového...ale určitě je to jedna z těch trochu lepších z poslední doby :) Měsíčci tam aspoň přinesli trochu vtipu.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Scénář už není tak výživný jako u The Dark Knight, ale i tak je to velice povedený film s atmosférou víc než hustou a temnou! Celkem příjemně mě překvapila i Catwoman, která vůbec není tak hrozná jako ve staré verzi :)

plakát

Thor (2011) 

Velice příjemný oddechový film. Efekty yvapadají hezky. Hlavní postavy jsou velice sympatické. Samozřejmě, je to spíš pohádka. Ale to vůbec nevadí, člověk si taky občas rád zarelaxuje...a Thor je k tomu jako stvořený.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter...jak vás jednou chytí, už vás nepustí...a musíte sjet všechny řady co nejdřív za sebou...a jakmile jdou teprve v televizi, modlíte se, aby čas letěl rychleji...Dexter je závislost, které se nechcete zbavit. Dexter je váš nejlepší kamarád. Dexter je vaše druhé já. Dexter je ten nejroztomilejší člověk na světě...Dexter je ten nejchytřejší člověk na světě...Dexter je ten nejmorálnější člověk na světě. Dexter má vždy co nabídnout a nikdy neomrzí. Dexter je nejlepší seriál na světě!!! *samozřejmě z čistě subjektivního hlediska*

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Vážení, nepřipadá vám trapné hodnotit seriál po prvním díle? Nebo po pár prvních dílech? Obzvlášť ale komentáře, které mají datum blízké prvnímu dílu jsou zavádějící. Jak můžete hodnotit nějaký komplexní celek po pár minutách? Jak by se vám líbilo, kdyby vás v práci ohodnotili jen za první den a zbytek by prostě přehlíželi? První díly byly slabé, nicméně s každým dalším dílem se zvyšuje kvalita seriálu a je naprosto super, že je to vlastně podle skutečných událostí, co se nám odehrávaly za humny. Po 9. dílu bych dala ****

plakát

Škola princů (2010) (TV film) 

Další pohádka o ničem. Scénář byla jedna velká nuda a co je horší, chvílemi se člověk při sledování cítil trapně..Především v souvislosti s vykrádáním Popelky atd. a narážkami na současnost...Hudba nevýrazná, kamera nezajímavá.

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Parádní první řada, kdy se od televize nechcete odtrhnout. Chcete vědět, co bude dál, co se vysvětlí, co se zamotá, co nového se objeví. A často vás něco překvapí. Ne tak už v druhé řadě, tam jsou klíčové scény poměrně dobře předvidatelné. V seriálu je dost postav, které můžete nenávidět, stejně tak jako postav, které si zamilujete. 5* dávám za první řadu. Druhá si zaslouží trochu míň...

plakát

Počátek (2010) 

Už jsou to asi dvě hodiny, co jsem vyšla z kina. A pořád musím o tom filmu přemýšlet. Celou dobu jsem pomalu nedýchala...Konečně..konečně zase něco, kde nic nemusí být, jak se zdá. Konečně něco, u čeho zaplesá srdíčko fanoušků Matrixu a podobných útěků z reality. Pro mne rozhodně lepší než Temný rytíř (ne, že by byl po filmové stránce špatný, ale je prostě jen moc klasický).