Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené filmy (7)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Oskarový film přesně takový, jaký by měl být ... Silný příběh, skvěle postavená dějová linie, nenásilný přechod z vyprávěného příběhu do přítomnosti, provázanost s historií a styčnými body Amerického "života" (pokaždé, když to vidím znovu najdu nějaký detail, drobnou narážku - kterých jsem si předtím nevšimla) - naprosto dokonalé! Za mě - jasných 100%! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Jmenuji se Forrest Gump a říkají mi Forrest Gump ;-)!

Válka Roseových

Válka Roseových (1989)

Miluju, miluju, miluju tenhle film! Kdykoliv ho dávají, nenechám si ho ujít - kdo neviděl, o hodně přišel. Láska, manželství, budování společného žití, která vyústí v nenávist až do posledního dechu - absolutní špička! Pohled do toho, jak taky může skončit manželství... Herecké výkony od Kathleen Turner, Michaela Douglase a skvělého Danny DeVita naprosto dokonalé - kdo neviděl chc*ní na rybu, neuvěří :-D! Dodnes je tenhle film moje absolutní špička!

Světáci

Světáci (1969)

Napsat komentář ke komedii, která se hláškami jenom hýří, je v podstatě nemožné. Pokaždé tak zachytím něco nového, co mě ještě nerozesmálo a říkám si, že to snad ani není možný. Skvělá zábava, pořád a pořád, skvělý herci - co dodat.... - pánové, když je mezi třema lidma jenom jeden rozumnej, tak nesmí, nesmí dojít k hlasování!" - na co do knihovny, když budeme mít knihu - ty seš prosím tě úplně histerickej! - no a já mu povídám: "Pane Doležal, co bysme dělali o velikonocích v Krkonoších!" - nooo, vy jste ohromný fajnovkové, najednou... Normálně tady žerete z kastrolu jako vlčáci a já mám mlátit hlavou o podlahu, že kvůli mě hořelo - prosím soudruzi, tiše, tady se studuje ... :-D :-D :-D