Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Lovci lebek (2010) odpad!

Chtěl jsem dát hvězdičku, protože jsem vydržel až do konce, ale za co vlastně? Nemá to pointu ani zvrat, zabití jsou mizerná a herci taky.... ztráta času.

plakát

Sucker Punch (2011) 

"Žádný sraní!" To co jsem jako kluk chtěl vidět. V ani ne dvouhodinové, běsné filmové lobotomii, doplněné o holky, o kterých jsem snil později. Pro mě to byla výborná zábava a relaxace bez nutnosti přemýšlet a nebo to hrát :D...

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Zpětně mě celkem překvapuje místní hodnocení... Opravdová kuráž mi přišla jako celkem hezký western, ale nijak vyjímečný - málo napětí, vtipu i překvapení. Konec mi pak přišel vyloženě slabý. A trochu mě zklamaly scény "najednou se objevil a mázl ho po hlavě/střelil".

plakát

Mgr. Radovan Kaluža (2011) (studentský film) 

Fajne jak cip! :D ... Výborně jsem se celý film bavil. Stojí to za to a navíc je to moc hezky natočené.

plakát

Robot Jox - Zápas robotů (1989) 

Viděl jsem to někdy v roce 93 a téhdá mi to připadalo naprosto skvělé! Roboti, zbraně a výbuchy ... teď je důležité nepodlehnout. Jakmile člověk dospěje asi to o pár hvězd příjde.

plakát

Sekretářka (2002) 

Vynikající film který vtipným a romantickým způsobem zatáhne diváka do světa S/M partnerství. Tady nejde o sex jde o hru. James Spader je přesvědčivý jako obvykle ale výkon Maggie Gyllenhaal mě dostal.

plakát

Dogville (2003) 

Velmi dlouhý film, který mi ale utekl jako voda a naplnil mojí představu o tom: Co je to filmové mistrovství? Parádní zpracování bez jakékoliv okázalosti.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Příjemná podívaná. Spousty působivých záběrů, zajímavé lokace a intenzivní tempo. Aleto jak Richie přizpůsobil původní knižní postavu, je dle mého zbytečné... Šlo by to i bez zprznění A.C.Doyla...

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Popcornová záležitost a výborný oddech. Pokud od toho čekáte víc než ódu na ameriku tak o hvězdu.. 2 .. 3 míň...

plakát

Zombieland (2009) 

Ve škatulce "zombiekomedie" k tomu asi není co přidat. Hodně mě pobavil koncept - pravidel pro přežití v Zombielandu :) Nemám rád popcorn ale k tomuhle filmu se hodí....