Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (430)

plakát

Batman (2022) 

Úžasná temná detektivka, která mixuje to nejlepší nejen z komiksu, ale i her o temném Rytíři. Vytváří komplexní a originální pohled do špinavého a temného světa Batmana. Pracuje s postavami, dějem, obrazy, kamerou. Scénáristicky dokonale zvládnuté. Nový Batman ukazuje, že skvělý komiks se dělá bez nesmyslného digibordelu před zeleným plátnem jako u konkurence.

plakát

Malé lásky (2017) (pořad) odpad!

Televizní peklo. Nic víc není třeba říci.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Sterilní pohádka, kterou člověk zapomene společně se závěrečnými titulky.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Pokud by se mělo jednat o parodii typu Žhavé výstřely, tak dobrý. Obývám se však, že zde měl soudruh režisér jiný cíl. Vytvořil tak nesmyslné propagandistické dílko s přitroublou zápletkou, hloupými efekty a neustále se zpomalujícími záběry (Rusové ani jinak točit neumí). Na pobavení dobrý, ale nevím co na to říkají tisíce tankistů, kteří v T-34 obětovali své životy. Jestli by je tato taškařice potěšila.

plakát

Duna (2021) 

Skoro tři hodiny úžasného, atmosférického vyprávění. Řemeslně skvěle zmáknuté odvyprávění první části gigantického eposu od Herberta. Divák je pohlcen šíří a krásou jednotlivých světů, sci-fi techniky a příběhu postav. Krásný komplexní zážitek, který vynikne ale hlavně v kině.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Největší problém filmů od Disney je v tom, že jsou všechny stejné. Stejný koncept, stejný nápad, stejný typ humoru. Ano dá se na to dívat, ale nadchne to? Free Guy je stejný jako Ready, player, one s příchutí Emeta z Lego Příběhu a vlastně stejný jako Avangers nebo Star wars (i když pořád lepší).  Je to jen jedno obrovské klišé pořád dokola. A další minus je i to, Rayen hraje pořád stejně tu samou roli. Ať to je Deadpool, Bodyguard nebo Guy. Je to ta samá postava přes kopírák a její atraktivita silně upadá. Přitom to mohl být bomba film.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Musím říct, že takový nářez jsem nečekal. Je to rychlé, úderné, vtipné, brutální i překvapivé. A nejlepší je, že všechny prvky jsou vyrovnané a ničeho není moc ani málo, prostý mix. Ocenit se musí i některé herecké výkony, kde je vidět, jak si to herci užívají. Neskutečné bomba která utekla na jedno nadechnutí a člověk chtěl víc, mnohem víc. Po prvním SO neskutečný skok. Jen tak dál hoši.

plakát

Nadosmrti (2021) 

Už postavit film na hereckém výkonu Megan Fox je odvaha. To už by tam mohla být i figurína, vypadá stejně uměle a hrát taky neumí. Jinak plus za nápad, atmosféru a mrazivé prostředí. Škoda, mohlo to být dobré drama, takhle to je jen film s Megan Fox.

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Netfix filmy dělat neumí. A proč je pokaždé grafika/efekty neonová? Myslím, že ve studiu někdo ujíždí na houbičkách.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Nápad to není špatný, celkově i film utíká, problém je, že si ho člověk po skončení nezapamatuje. Další tuctová, průměrná sci fi, která ničím nenadchne. Scénáristé se nepřekonali a děj je celkem čitelný, dialogy místy otravné a tak se člověk těší na akční sekvence. Ty jsou graficky velmi povedené, ale v dnešní době to je již standard. Ve výsledku tak vznikl průměrný film, který se dá vidět, ale nijak nenadchne.