Reklama

Reklama

Nadosmrti

Trailer 1

Ráno po oslavě výročí v domě u jezera se Ema probudí připoutaná ke svému manželovi, který pro ni přichystal poslední překvapení. Stala se obětí jeho velmi dobře promyšlené, naplánované a naprosto šílené pomsty... Ema je ženou Marka Webstera. Právníka, který před lety řešil její případ, kdy se stala obětí násilné loupeže. V předvečer výročí se Ema rozchází se svým milencem Tomem, kolegou jejího muže. Při večeři dostane Ema od manžela ocelový náhrdelník, který pro ni nechal vyrobit i přesto, že se domluvili, že výročí bude bez dárků. Ona má pro něj připravené lístky na Super Bowl. Mark je s díky odmítá. Při odchodu z restaurace jí Mark řekne, že pro ni má ještě jedno překvapení. V kapse kabátu najde Ema černý šátek. Mark jí se zavázanýma očima veze tmou kamsi autem. Když sjedou z cesty, Ema si ze strachu sundá šátek. Přijíždí k domu u jezera. Všude po domě jsou rozsvícené svíčky, cesta z plátků růží a připravené vzkazy. Růže jí zavedou do ložnice, kde na ni čeká Mark s přípitkem. Mark se jí omlouvá, ví že to mezi nimi v poslední době nebylo úplně v pořádku, ale chtěl by tomu dát ještě šanci. Když se Ema ráno probudí, je jí hrozná zima.  Zjistí, že je připoutaná k manželovi kovovými pouty. Mark sedí vedle ní, zeptá se, jak se vyspala a pronese, že je čas vstávat. V ten moment si prostřelí hlavu. Ema zůstává v posteli zakrvácená s mrtvolou svého muže, ke které je stále připoutaná. Chce přestřelit řetěz zbraní, ale v té byl jen jeden náboj. Odtáhne mrtvolu do šatny, ve které jsou jen její svatební šaty, které ukrývají trezor. Když se chce dostat do přízemí, spadne ze schodů a mrtvola Marka na ni. Táhne ho domem na svatebních šatech. Hledá telefon v kabelce, ten je ale utopený ve váze s růžemi. V koši na odpadky nachází klíče od auta. Obléká si manželovo krvavé oblečení, nohy si místo bot omotává látkou ze šatů a vydává se ke garáži. Naloží mrtvolu do auta, povede se jí nastartovat, ale záhy motor vypne. Zjistí, že vypustil nádrž. V autě začala hrát hudba do které pronikne jeho hlas. To ji vyděsí, ale je to jen nahrávka. Mark jí vysvětluje, že byl povolán pryč a nemohl by se dívat na to, jak žije šťastně dál... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Megan Fox je možná hezká, možná je ( nebo byla ) i dobrou modelkou ale o svých hereckých kvalitách mě zatím nepřesvědčila. Nejinak tomu bude i po dokoukání tohohle filmu. Pravdou je, že jsem si od toho ani moc nesliboval. Čekal jsem, že půjde o podprůměrnej film a ten mi byl i naservírován. Věřím, že za měsíc si na Till Death ani nevzpomenu. Slabý 2 hvězdy. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Bavila mě ta brakovost. Bavila mě, jak nesympatickou postavu Fox hraje, nicméně její situace je tak absurdně lidsky frustrující, že se s ní jde stejně sžít a fandit jí. Bavilo mě, jak je legračně schopná - oběť má schopnosti, které má v těhle filmech obvykle útočník. Bavilo mě to celé, i když to je blbina. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že to bude tak dobrý! Sice je to materiál, který bych si víc představila v knižní podobě, ale díky krátké stopáži to byl dobrý filmový zážitek. **** Takže tady máme pár, na kterém je už od pohledu evidentní, že jim to neklape. Ale mají výročí, ale to se musí oslavit. Jasně, sice má týpek trochu problém s potřebou kontroly, ale třeba to napraví překvapení v chatě u jezera. Škoda, že si chlápek ráno prožene hlavou kulku. A všechno to bylo nachystané. A musím říct, že jsem se bavila. Tahle trochu variace na Geraldovu hru mě vážně bavila. Jo, sice jsem si připadala jako že koukám na babénku řízlou Terminátorem a MacGyverem, ale proč ne. Místama i napínavé. Když odečtu ty wtf momenty, který byly spíš jako ze scifi, tak mám hodnocení. **** Jenom k filmovému plakátu. Jakej chytrák si hrál s fotoshopem, aby vytvořil toto? Na první pohled dobré, ale scéna z plakátu ve filmu vůbec není! :D (Tedy je, ale vypadá úplně jinak.) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Kdo by vymýšlel takový plán na svojí ženu, aby se pak zastřelil? Ale budiš, nebylo by to pak zajímavé, ale proč ho aspoň neodstřelil sniper?! Každopádně si dokážu představit to psycho po romantické noci, když se probudíte a vedle Vás se frajer odpráskne. Nikde v domě není nic ostrého a Vy se musíte vypořádat se situací a ještě s těžkým tělem. Asi bych mu tu ruku zlomil, minimálně palec, ale ok je to film a nějaká zápletka tam musí bejt. Každopádně Megan to zahrála uvěřitelně, ikdyž už ze svého sex apelu ztratila, tak je to pořád kus! Místy mi za ní byla i zima a po příjezdu instalatérů, kdy to odskáče její milenec který dorazil chvíli před nimi se vše přiostří a je to one woman show! Lepší průměr, za mě 65% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice odvážné rozhodnutí postavit další film okolo Megan Fox, která hereckým talentem příliš neoplývá. Její pěkná tvářička má už několik let naučené ty samé obličeje, ale strach a bolest mezi ně asi nepatří. A tak přestože běhala celý film polonahá v extrémních zimních podmínkách, já ji stále nebyl schopen ani na vteřinu uvěřit, že by ji mohla být zima. Tento fakt mne asi na filmu štval nejvíce. Nicméně, pokud si odmyslím všechny blbosti, ve výsledku jsem s dílem spokojený a hodnotím o mnoho kladneji než film na podobném základu (Geralds Game). Přes všechnu kritiku se na mém stále dobrém hodnocení odraží především promyšlenost celkového plánu manžela (chvílemi jsem si připadal jako bych sledoval Saw), a naháněčka s padouchy po domě mne také velice bavila. 60% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Poté, co před domem opakovaně bodne zabiják Bobby (Callan Mulvey) do břicha Toma (Aml Ameen), nejsou na jeho noži po tomto útoku žádné stopy po krvi. (SsgtJira)
  • Jakmile večer Emma (Megan Fox) viditelně zamkne dveře na řetízek, hned v dalším záběru je vidět řetízek volně visící vedle dveří. (Timak)

Reklama

Reklama