Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Obsahy (43)

Džungli

Džungli (2012)

Do manželského života Sergeje a Mariny zrovna nastoupila manželská krize. Po jedné z hádek se pár rozhodne vyrazit na exotickou dovolenou, aby se pokusil zachránit své manželství. Během cesty však nastanou potíže, a tak se Sergej s Marinou ocitnou na opuštěném ostrově uprostřed neznáma. Místo toho, aby pár společně začal vycházet a bojoval za přežití, naši hrdinové i nadále pokračují v hádkách, které vyvrcholí bojem na život a na smrt.

Hellbenders

Hellbenders (2012)

Snímek Hellbenders pojednává o zvláštním uskupení lidí s názvem Hellbounds Saints, sídlící v New Yorku, jehož náplní je chránit lidstvo před démonickými silami, které vždy jednou za čas vystoupí z pekla do našeho světa. Nejde však o prototypy exorcistů, jak je známe z podobných filmů. Vůdce Angus je hříšník nejvyššího kalibru a nejinak tomu je i u zbytku jeho party, jejíž členové pochází z různých křesťanských vyznání. Se svým posláním se ale nepářou a pokud narazí na démona, kterého se nemohou zbavit obvyklým způsobem, tak jeden člen obětuje svůj vlastní život a prostřednictvím sebevraždy vtáhne démona zpět do horoucích pekel.

Mortal Instruments: Město z kostí

Mortal Instruments: Město z kostí (2013)

Zdánlivě obyčejná patnáctiletá Clary žije se svou matkou Jocelyn, sleduje anime a nejčastěji tráví čas s nejlepším kamarádem Simonem. Její život se nenávratně změní ve chvíli, kdy v nočním klubu potká trojici lovců stínů – bojovníků proti tvorům podsvětí (démonům, upírům a podobně příjemným stvořením). Sourozenecká dvojice Alec a Isabella a charizmatický Jace jsou ale ze setkání s Clary poněkud překvapeni, protože obyčejní smrtelníci lovce ani démony vidět nemohou. Nedlouho po této zkušenosti zmizí Claryina matka a hlavní hrdinka se tak musí s lovci spojit, aby ji našla. Jaká tajemství Jocelyn před svou dcerou skrývala, proč Clary vidí bytosti, které by vidět neměla, a jakou roli v jejím životě bude hrát tajemný Pohár smrti?

Univerzita pro příšerky

Univerzita pro příšerky (2013)

Mike a Sully jsou na stejné vysokoškolské koleji, která nepatří zrovna mezi ty nejpopulárnější a nemají se zrovna moc v lásce.. To jim však nijak nebrání v tom, aby se nepokusili motivovat své uťápnuté spolužáky a vyhrát výroční soutěž ve strašení.

Deník malého poseroutky 3

Deník malého poseroutky 3 (2012)

Škola skončila a Greg je připravený na to, aby si náležitě užil léto. Ovšem všechny jeho plány se jaksi nedaří. Co má proboha v plánu, dělat celé léto?

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014)

Proti všem očekáváním přežila Katniss hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo. Bude připravovaná revoluce v čele s Katniss úspěšná? Cena může být hodně vysoká.

Turbo

Turbo (2013)

Obyčejný zahradní hlemýžď se díky nešťastné náhodě stane neobyčejným, tím nejrychlejším šnekem na světě. Ale k čemu je taková vlastnost, když jí nelze plně využít? Hlemýžď se tedy rozhodne stát se závodníkem okruhu Indianapolis 500.

Tooth Fairy 2

Tooth Fairy 2 (2012)

Larry je dospělý muž, který nevěří v tomto světě absolutně na žádná kouzla, zázraky a tím méně na zubní víly. Všechno se ale změní jednoho dne, kdy za ním přijde opravdová zubní víla a učiní jej svým pomocníkem. A takovou Zuběnku zaručeně svět doteď neviděl! Teď nastává chvíle, kdy se Larry musí naučit pronikat do cizích domů k dětem a získat jejich zoubky.

MTV Video Music Awards 2007

MTV Video Music Awards 2007 (2007) (pořad)

Zpěvačka Rihanna si v neděli odnesla z Las Vegas hlavní cenu MTV Video Music Awards za nejlepší klip roku a kralovala celému večeru. Nejočekávanější událostí večera byl nicméně comeback Britney Spearsové, která však své příznivce zklamala průměrným výkonem. Během večera vystoupili i Justin Timberlake, Chris Brown, Timbaland a mnohé další.

Eegah

Eegah (1962)

Film vypráví o tom, jak se jednoho dne probudí k životu prehistorický člověk jménem Eegah (Richard Kiel). Při jeho první procházce na něj narazí žena, která se svůj neobvyklý zážitek snaží sdělit ostatním. Nikdo jí však nevěří, a tak se rozhodne se svým přítelem a otcem jít onoho zvláštního muže hledat. Když ho najdou, Eegah se do ženy rázem zamiluje a je ochoten pro ni udělat cokoliv. Ale to se nelíbí nikomu. Kdo tedy vyhraje, člověk z jeskyně nebo Arch Hall v roli přítele?

Jack the Reaper

Jack the Reaper (2011)

Skupinka studentů se vydá na školní výlet do muzea, cestou zpět však havarují a ocitnou se nedaleko obrovského lunaparku. Parta studentů se tedy rozhodne využít této příležitosti. Ze začátku se v parku všichni skvěle baví, ale jen do chvíle, dokud nezačnou jeden po druhém záhadně mizet. Nikdo netuší, že ta nejhorší věc je teprve čeká!

Occupant

Occupant (2011)

Danny je 25letý mladík, který se právě dozvěděl o smrti své babičky. Ukáže se, že příbuzná mu odkázala velké apartmá na Manhattanu. Danny se přestěhuje do nového bytu, ale brzy zjistí, že není v bytě sám.

Don't Go in the Woods

Don't Go in the Woods (2010)

Pětice mladých mužů si vyjede do lesa tábořit. Jsou to členové jedné hudební skupiny a chtějí nerušeně pracovat na svém novém albu. V hlubokém lese najdou zpustošenou a zdevastovanou chatu. Uvnitř se nachází sekera a zakrvavené zrcadlo.

Nostrum

Nostrum (2010)

Skupina teenagerů závislých na heroinu se vypraví na opuštěnou farmu, kde se účastní experimentu, který jim má pomoci zbavit se závislosti na drogách. Když se ale setmí, jsou napadeni krvelačným vrahem.

Kitajskaja babuška

Kitajskaja babuška (2009)

Všechny události tohoto filmu se odehrávají v malém městečku, na nádvoří starého, trochu rozpadlého domu.V jednom bytě tohoto starého paneláku žije starší chudý pár přežívající převážně z důchodu. Veškerá komunikace se zaměřuje na jedno téma - jak přežít. Ovšem jen do té doby dokud k jednomu z páru nepřijede nečekaně sestra. Sestra donedávna žila v Číně a je strašně fascinována čínskou kulturou, studiem Feng-šuej, hedvábím a vlastně celou Čínou. Sestra se nečekaně usadí v jejich domě a převrátí postupně celou domácnost na ruby.

Klub

Klub (2006) (seriál)

MTV Russia představuje nový seriál pod názvem Klub, příběh o Popelce ve stylu R & B. První televizní seriál o "zlaté mládeži",klubovém životu, kde je spousta hudby, smíchu, talentovaných, krásných a mladých herců a taktéž první - a také opravdová - láska! A dále vás čeká spousta tance, sexu,stylových aut a hvězd z mnoha domácích i zahraničních pop a R & B scén.

Top Model po-russki

Top Model po-russki (2011) (pořad)

Jedna z nejpopulárnějších modelingových reality show. Ruská Paris Hilton Kseniya Sobchak hledá topmodelku. Z několika tisíc dívek jich bylo porotou vybráno deset. Ty budou po celých 8 týdnu ubytovány v luxusním hotelu. Každé kolo budou modelky muset splnit úkol a na konci každého dílu jednu dívku porota vyloučí. Posledních 5 dívek odletí do New Yorku, kde je čekají další nelehké úkoly a kde se na konec vybere vítězka.

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour

Britney Spears Live: The Femme Fatale Tour (2011) (koncert)

Britney letos sestavila show, ve které vás provede světem Femme fatale, do doby Marilyn Monroe, přes starodávnou Kleopatru, až po japonskou gejšu. Čeká vás laserová a pyrotechnická podívaná, živý zpěv a samozřejmě hodně tance.

Uninhabited

Uninhabited (2010)

Mladý pár se rozhodne, že spolu stráví několik romantických dnů jen ve dvou. Proto se vydají na vzdálený pustý ostrov, kde se nechají na 10 dnů vysadit, aby si mohli užívat jeden druhého o samotě. Pár ovšem netuší, že na ostrově nejsou sami a později se začnou dít divné věci. Začíná boj na život a na smrt.

Polapena v síti

Polapena v síti (2010)

Mladá 17letá dívka stále touží najít toho pravého, kterého však stále nenachází. Jednoho dne se prostřednictvím internetu seznamí s mladým mužem jejího věku, který se pro ni zdá ideální. Věci se ale dostanou mimo kontrolu, když se ukáže, že mladý muž je ve skutečnosti 23letý trestanec, který je zrovna propuštěn z vězení.

Reklama