Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

Co je to? Je to chlupatý, toporný a přesto to umí něco na způsob bojového umění? Pokud jste Odpověděli Chuck Norris, tak vám nemohu pomoci. My ostatní máme tuhle černobílou, všežravou napodobeninu Shreka. Sice méně zábavná, ale zato s velkou porcí překvapivě kvalitního kung-fu a krásné grafické stylizace východních kultur.

plakát

Plán 9 (1959) 

Thelne flim je naloitk vemyjnčíý že lze ulědit jeidně opdad,nbeo 5 hzvěd, a poržote jondeu za čas nneí od vcěi vdiět (npaast) nkěoaju tu „vjenyčísomt“, nůežmu jaink než za pnlý pečot.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Fanoušek si často říká:...Už ať kenny neumírá...Copak je tohle normální...Když v každém díle chcípá mi?...Yá bych radši butterse...Otravnýho pakuse...Umírajícího v kaktuse. aneb nejsprostší seriál všech dob, který mě naštěstí vůbec neovlinil.

plakát

Fur TV (2008) (seriál) 

Nejsprostší, nejnechutnější a nejúchylnější seriál s častým zobrazením sexu mezi lidmi a maňásky. Pokud na něj budete koukat sami, často se přistěhnete jak nevěřícně kroutíte hlavou, pokud na něj budete koukat s přáteli, umřete smíchy. Viděno s přáteli :)

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Z první třetiny seriálu mi spadla čelist, ve druhé se mi zase vrátila, aby mi následně ve třetí zase spadla. Výborný nápad se smrtícím deníkem, ale největším plusem celého seriálu je vykreslení osobností jednotlivých postav. Hlavně přerod hlavního hrdiny z milého študáka na psychopatického vraha (ale stejně jsem mu pořád fandil...). Nebýt zmatečné, a oproti zbytku, nudné druhé třetině, byl by to plný počet

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Někdo má Esmeraldu, někdo zase to turecké cosi. Pro mě jse ale nejlepší telenovelou Sons of Anarchy. Já prostě ty gangstery, co si bydlí v útulných domečkách a občas někoho zastřelí, žeru.

plakát

Yojimbo (1961) 

Ve zkratce : Mifune přijde, naplátkuje pár protivníků, poštve proti sobě dva gangy a zase plátkuje. Možná to nezní nejlépe, ale pro mě je to doposud nejlepší samurajský film, kterému nic nechybí... no chybí mu barva, ale co :)

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Jako nezávislý pozorovatel bych tomuto filmu mohl vytknout spoustu vad na kráse. Málo záživný, ohrané vtípky, "zajímavé" texty songů.... Ale jako fanoušek metalu říkám NÁŘEZ!! Hudební vsuvky jsou výborné, JB s KG do toho jdou na plný pecky a Satan na konci je lahůdka. Pro fanoušky tvrdší muziky povinnost, pro ostatní dobrá odpočinková komedie.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Už nikdy nebudu na ČSFD vkládat odkazy na porno nebo Spartacuse“ Seriál, který mi vždy vykreslí úsměv na tváři. Poslední série sice nedosahují kvalit svých předchůdců ale přesto se jedná o nejlepší, nejvtipnější a nejsatiričtější kreslený seriál všech dob.

plakát

Formule! (2001) odpad!

Po zhlédnutí jsem nevěděl, jestli udělit 5 hvězdiček nebo odpad. Tak jsem se už dlouho nenasmál. Co hláška to perla z pořádně rostlé perlorodky. O herectví se snad nedá mluvit a ani atraktivní prostředí formulových závodů tomu vůbec nepomohlo. A přestože jsem se mnohokrát u filmu zasmál (i když to autoři asi tak nemysleli), po scéně kdy formule závodily po městě nemůžu jinak, než poslat tenhle „skvost“ do propadliště filmových dějin.