• Malarkey

Když bych měl tenhle komentář o seriálu o motorkářích načít, tak ho načnu asi tím, že ze mě motorkář nikdy nebude. Nechci totiž bejt ouchyla, ojíždět divný lidi a myslet si, že jsem drsnej, když u toho nosim kožený kalhoty, na kterých bych moch smažit volský voka a džísku, která se mi ani nedá dopnout. Tady bude ale problém v něčem jiným a to asi v tom, že tohle dělaj jenom kluci z partičky Sons of Anarchy. A to asi samo o sobě ledasco vysvětluje.(12.5.2011)

__Sons of Anarchy: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,105,367 //počet predaných kusov 314,970 ║ __Sons of Anarchy: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,824,288 //počet predaných kusov 317,301 (18.1.2011)

• hirnlego

Já to "chápu", ale prostě ne - přece nejde "fandit" kokotům, kteří ani nedovolí kámošovi s krizí středního věku chodit s náctiletou lolitkou, no ne!________Viděn další díl - pani je naprosto zdrcená, když před ní její přítel zastřelí jejího fanatického bývalého, ale vzápětí se se svým současným začne milovat vedle mrtvoly bývalého. Rolf.(31.1.2011)

• A_FISH

Rodinka v kožených kalhotách a "drsné" džísce.(7.3.2011)

Nejhorší imitátor Elvise.(20.9.2010)

75%(16.2.2011)

Zhrniem 1 sériu týchto dosť netradičných synov anarchie... v prvom rade vyzerá to miestami dosť lacne, avšak to mi nevadilo, pretože ako vravím miestami... taktiež som sa párkrát zasmial nad scénarom, ktorý možno ešte nie je tak jasný v prvej sérií, takže stým ešte počkam... inak čo k tomu, motorkársky gang, ktorý funguje ako jedna veľká "rodina" (niečo na spôsob Kmotra)... po 1 sérií som ešte nespozoroval závislosť, takže je to povedzme v štádiu... celkom sa teším na pokračovanie, zatiaľ 7/10... takže po vzhliadnuti doposiaľ vydaných dielov (1.2 séria) konštatujem že 1. séria je vážne len rozjazd a čo sa týka tej druhej ide o Sons of Anarchy so všetkým čo k tomu patrí. To čo nefungovalo v prologu, tuna dokonale rezonuje a stáva sa z toho závislosť... 9/10(5.2.2010)

Hodně netradiční seriál. Ukázka toho, jak funguje jeden motorkářský gang v Kalifornii. Velkou část seriálu táhnou herci. Hunnam je neokoukaný a talentovaný. Dvojice Perlman a Segal ze sebe taky dostávájí maximum. Taktéž pochvala za skvělou hudbu. První řada ale zdaleka není dokonalá, tvůrci se zdá se pořád rozkoukávají a několik věcí by šlo věřešit mnohem lépe. Tak jako tak mi tihle motorkáři přirostli k srdci. 2. série Druhá řada se vyvarovala všech předešlých chyb a těch 13 dílů je naprosto lahůdkový zážitek. Po finále jsem musela ještě hodinu sbírat čelist z podlahy. Silně zasloužených pět hvězd. 3. série Tady kvalita trochu spadla. Ale zase oceňuju, že seriál neusnul na vavřínech a snaží se stále vymýšlet nové věci. Zápletka v Belfastu nakonec vyšla docela obstojně. Finále bylo typicky nejsilnější a z SoA se pomalu začíná stávat drama shakespearovských rozměrů. Jen by si měli tvůrci dát pozor, aby se z antihrdinů nestali naprosté svině bez špetky svědomí a morálky, protože přímo tam postavy směřují a to není dobře. 4. série Už to prostě není ono. Nevím, jestli mám vůbec ještě někomu fandit. Z šedivých postav(ano, dívám se na tebe Jaxi) se vyklubaly hotové svině, které si bez skrupulí vraždí kohokoliv se jim zachce a místní policie je zjevně plná neschopných diletantů. Nehledě na to, že se zápletky neustále opakují(gang proti gangu/policie proti gangu). Budu se dívat dál, ale o velkém těšení se už mluvit nedá.(26.8.2009)

Drsní chlapci, motorky a vše okolo jak se patří - zbraně, drogy, kožené bundy a dítě. Charlie Hunnam je dobrý týpek, už v Hooligans se mi moc líbil. Více zde asi nenapíšu, viděla jsem jen zatím první díl a je to slušná záležitost, konec pilotu byl moc hezký.(26.9.2011)

Po první sezoně se SOA stalo napínavým seriálem z lákavého prostředí motogangu.(6.3.2011)

Ač je to k tomuto seriálu možná trošku nefér, nemohu jinak, než ho srovnat s dnes už troufám si tvrdit kultovním Shieldem (ostatně FX se nijak netají tím, že Sons of anarchy by měl být jeho nástupcem). V tomto srovnání však bohužel SoA prohrává na všech frontách. Postavy jsou dost šablonovité a od začátku je Vám naprosto jasné, kam seriál směřuje a kdo se jak v které situaci zachová. Navíc když se nad tím zamyslíte, tak i samotný děj je dost naivní a pochybuju, že by nějaký gang mohl takhle fungovat. I přes tyhle výhrady je to ale skvělý pořad, hrdinové jsou správný drsňáci, dobře hláškujou a s násilím si moc servítky neberou. Chyba bude asi hlavně na mé straně, protože jsem od SoA jakožto velký fanoušek Shieldu očekával příliš mnoho… Rozhodně jsem zvědav na 2. sérii. S02 Tak teď už musim zvýšit na 5*, druhá série ve všech ohledech lepší, absolutní nářez!(6.12.2008)

Velké překvapení...charisma druhého muže ve vedení Sons of Anarchy - Jaxe (hraje Charlie Hunnam) - člověka vtáhne a nepustí:-) Obrovsky mne také překvapila Katey Sagal a její ztvárnění šedé eminence gangu - matky Jaxe. Netušil jsem že "Peggy" z "Married with Children" je tak skvělá herečka a vypočítavou a manipulativní svini dokáže zahrát tak úžasně. Klobouk dolu. The Shield to rozhodně není...ale na druhou stranu Shield je naprostý unikát a dal laťku možná až moc vysoko:-)(20.8.2011)

Musím říci, že Sons of Anarchy není kdovíjak skvělý seriál, ale mě si přesto získal!!!! Nejspíš je to hlavně Perlmanem, protože toho herce mám fakt rád. S postupem času se mi díl od dílu, líbí čím dál tim víc!!! Doufám, že to takovým tempem bude pokračovat i nadále. Btw. Peggy alias Katey Sagal vypadá docela fešně :)(3.2.2011)

Příliš laciné. 50%(12.10.2009)

• danecek24

68. Zlatý Glóbus za rok 2010 - cena (1) - *Nejlepší herečka v seriálu (drama) - Katey Sagal(17.1.2011)

Tak nevím, ale já se do toho seriálu zamilovala. Zajímalo by mě kolik dílů viděli lidé s hodnocením "odpad až 2 hvězdy". Ano místy je to zřejmě přitažené za vlasy a někdy zase laciné (uřvaná old lady Peggy mi občas otevírá v kapse nůž) ale na trochu té akce proč ne. Lidi se koukají na Dextra a nevadí jim že je to masový vrah ale před partou motorkářů budou odvracet zrak? To si kluci nezaslouží. Jako holka ANO! Motorky, kůže a silný chlapy. ANO! 3 série zkouknuté za 3 dny :)(12.10.2011)

Let freedom ride. Jako milovník pro mě kultovního Shieldu jsem musel okusit další kousek od spoluautora této pecky. Vrcholu, na kterém stojí Shield SoA nedosahují, ale "shielďácký" rukopis jde znát a výsledek je výborný. Pobočka MC v Charmingu se skládá z velmi povedené partičky charakterů. Nejvíc mi sedí zvrhlík Tigg a sympaťák Opie. Naopak v roli šéfa Claye bych si představoval někoho charizmatičtějšího než Pearlmena. Sice to utáhne, ale někdo lepší by to posunul ještě o level výše. Jako celek je ovšem obsazení skvělé, hudební doprovod výborný, příběh je vystavěný víc než dobře a stejně tak se mi líbí velký důraz na klub a bikery jako na uzavřenou komunitu z vlastními pravidly. Po dvou sériích jasná pětka. UPDATE: Třetí série hodně slabá! "You are a good son!" S01 - 90% S02 - 95% S03 - 70%(7.12.2008)

• Korbitch

Ron Pearlman ještě, ještě, ještě víc drsnější než Hellboy, akorát bez tý apartní červený a upajcnutejch rohů.(24.5.2011)

Na úroveň svého předchůdce v podobě The Shield to rozhodně nedosahuje. A popravdě po posledním dílu 2. serie začínám pochybovat, že se to kdy změní. Tím ovšem nechci říct, že je seriál špatný. Autoři měli při vybíraní herců šťastnou ruku a třeba Kim Coates jako uchylnej magor Tig je výbornej. A samotný prostředí motorkářskýho gangu je sakra atraktivní a neokoukaný. Škoda, že příběh občas hodně zadrhává, až se divim, že takovej, už od pohledu, šílenec jako Kurt Sutter dokáže vymyslet podobný bláboly...Sečteno podtrženo SOA je kvalitní seriál, ale na absolutní špičku pro něj vede asi až příliš strmá cesta.(29.3.2010)

Seriál o drsných motorkářích není jen o drsném jezdění na motorce. Kalifornští bikeři sice pašují zbraně (a v druhé řadě dojde i na produkování porna), Sons of Anarchy se ale věnuje hlavně rozdílům mezi starší a mladší generací členů gangu. První řada představuje atraktivní prostředí, v němž hrdinové žijí, a hlavní téma jenom naťukne. Druhá už se naplno věnuje neshodám, které stojí v přímém rozporu s bezmeznou loajalitou ke klubu. Přirovnávání k Hamletovým tragédiím není od cesty, mezi všemi těmi řvoucími motorkami a masivními prsteny se ukrývá hodně zajímavých vztahů a řada skvělých postav. 9/10(25.9.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 5 6