Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (24)

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Jedna z nejhorších dvojek, co jsem kdy viděla. Nepamatuju si, kdy naposled jsem tak často koukala na hodinky. Těžce vařeno z vody, přeslazenej kýč, měla jsem co dělat vydržet do konce. Když jednička drží díky úžasné hlavní herečce, co vám zbyde, když dáte hlavní hrdinku pryč. Vata. Jedna hvězdička za Cher.

plakát

Máj (2008) 

2 hvězdičky. Jedna za Třísku, druhá za hudbu. Jinak by to skončilo na smetišti jako odpad. Holobrádek, co vypadá, že utekl mámě od sukně mě o tom, že je strašný lesů pán fakt nepřesvědčil. Tohle byl fakt brutální přešlap vedle. Dodnes když někde vidím fotku mladýho Stropnickýho, ježí se mi vlasy ještě po tolika letech. Jarmila mi nápadně připomínala mlčící sestru Inu v Nemocnici na kraji města.

plakát

Jedna za všechny (2014) odpad!

Poprvé v životě jsem po dvaceti minutách odešla z kina. Příšerné, přehrávající, uječené, debilní.

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Tohle opravdu není můj šálek kávy, po hodině jsem se totálně ztrácela v tom kvantu lid a kdo s kým v čem jede.. Skvěle zahrané, ale to je asi tak všechno. Místy jsem posunovala, raplové bezdůvodně se mlátící hlava nehlava mě fakt neberou.

plakát

Borgiové (2011) (seriál) 

První série neměla chybu, to bylo na 4-5 hvězdiček. Jednání postav víceméně adekvátní, super. Druhá série, to je něco příšernýho. Snad to dokoukám. Příšerně "emerické", snaha o různé happyendy a fůra postav jedná nebo má postavení takové, jaké by v té době absolutně nepřipadalo v úvahu. Další malé minus (tentokrát tedy české, za to tvůrci nemohou), v jedna dabérka pro prostitutku a Kateřinu Sforzu? Sice s odstupem jednoho dílu, ale stejně... Obrovské plus za Jeremy Ironse, ten je ve své roli naprosto dokonalý, výprava, kostýmy, hudba.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Jak byla jednička super, tak tohle je fakt slátanina, která nemá hlavu patu. Scénář mizerný. Zbraně 20 let před první světovou odpovídají spíš těm za druhé světové (zejména ten tank). V roce 1891 udělají ak dokonalou plastiku obličeje, že nikdo nepozná změnu identity. Kdy jsem hodlala opustit kino s tím, že už si fakt dělají pr..., když Watson konstatoval, že modrooký pán. kterého hledají, nemusí mít modré oči jelikož může mít čočky. O tom závěru ani nemluvím. To není Sherlock, ale Superman. Přes dvě hodiny mučení, přátelé, tak tohle opravdu ne!

plakát

Firma (1993) 

První půlka velmi věrná knižní předloze, dost povedená, slušnej rozjezd, ale druhá polovina mě dost zklamala, neboť je to dosti sprasený. Totálně to zazdili zejména tím koncem. Kdyby si tak jednou ty happyendy odpustili.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Co to, že ještě není na žebříčku nejhorších seriálů? Docela by mě zajímalo jestli bude 180 dílů šéfík zvyšovat nabídku...Jestli budou točit paride na další klasiku, máme se na co těšit.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

První třetina filmu by ještě šla, v Indii jsem se začala silně nudit a vidina toho, že pojede ještě na Bali, no potěš... Na můj vkus se to strašně táhlo, a ač mám Julii moc ráda, tak tenhle film mě neoslovil a byl/bude velmi brzy v mé mysli zapomenut.