Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (33)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Stallone ví, co mu jde nejlíp a co od něj lidé očekávají. Nabral spoustu akčních hvězd a pustil uzdu své fantazii...

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Pomalu plynoucí film. Nejzajímavější jsou asi "dialogy" mezi Ghost Dogem a zmrzlinářem.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Celý film nás upozorňují, dívejte se pozorně, já se díval. A díval jsem se natolik pozorně, že jsem "to" zpozoroval, takže přibližně tak od půlky filmu jsem pouze čekal, až se to vše vysvětlí. Ovšem tím vůbec nechci tento film schazovat. Už jen ústřední téma - souboj dvou kouzeníků je originální a velmi zajímavé, takže jsem se ani na chvíli nenudil.

plakát

Dostaňte agenta Smarta (2008) 

Jedna z nejlepších komedií, co sem v poslední době viděl. Carell a Johnson výborní a Anne Hathaway je k sežrání!

plakát

Wanted (2008) 

Rozhodně překvapení. Dlouho sem se s tímhle filmem míjel, ale byla to chyba. A ačkoliv v tom hrají jedni z mých nejoblíbenějších herců - Angelina a Morgan, nejvíc mě zaujal James McAvoy.

plakát

Svět tajemných sil (1985) (seriál) 

Jo tak při tomhle seriálu jsem jako malej házel bobky, a to již při úvodní znělce, ale přesto sem se od něj nemohl odtrhnout. Rozhodně jeden z důvodů, proč se zajímám o paranormální jevy.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Kurde!!! Ale že to tý Jennifer sekne! Jedna z nej čtyřicítek, co chodí po světě. Jo a abych nezapomněl na film, ten pobaví a rozhodně neurazí. A ta Jennifer...!

plakát

Hory mají oči (2006) odpad!

To se mám hodinu a třičtvrtě dívat na nějaký funící, nadržený a kvílející mutanty, spoustu vnitřností a ještě nevím co?! Nedokoukáno, asi jsem ještě nedospěl do dostatečně vysokého stádia zvrhlosti.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Nejlepší díl série. Akce, honičky, střílečky, velkej trezor a hlavně Dwayne!!! Myslím si, že tenhle film je správně pojmenovaný ;-)