Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

Neuvěřitelně vtipný seriál....svým způsobem...Díky jeho originalitě si na něj člověk musí trochu víc zvykat, ale o to hůř mu bude až dokouká všechny díly (ale co pustí si je podruhé, potřetí...). Jeho genialita (ať už seriálu samotného nebo jeho tvůrce a hlavní postavy v jednom - Tickyho Gervaise) spočívá v obrovském množství detailů. Nenápadné pohledy do kamery nebo gesta, kterých si člověk při prvním shlédnutí nevšimne posouvají The Office ve vtipnosti daleko před US verzi. Navíc ta odvaha udělat sitcom oslavující trapnost....všechna čest Rickymu a Stephenovi za vytvoření tohohle skvostu.

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Degradace původní postavy z francouzského filmu z blbce na retarda. Originální film vypadal uvěřitelně...tohle je jenom fraška.

plakát

The Battle for Marjah (2010) 

"1/6 HARD!" dále by bylo možno pokračovat zkonstatováním SEMPER FI či zvoláním GET SOME!

plakát

Kdo uspěje? (2010) (pořad) 

Perfektní! Ani jsem nečekal, že ozbrojené složky USA nechají veřejnost nakouknout až takhle hluboko pod pokličku výcviku jejich nejelitnějších sil. Skvělá podívaná...škoda že dílů bude jen tolik kolik zláštních jednotek a kurzů v ozbrojených složkách existuje.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Jedna z nejpřeceňovanějších komedií. Hodnotil bych možná o hvězdu...nebo spíš o půl kdyby to šlo víc ale když srovnám očekávání s výsledkem tak je to na tři. Zklamání přebíjí objektivitu. Bohužel, protože materiálu byla spousta. Začátek v hotelovém pokoji vypadal slibně...postupné vzpomínání nemělo grády v jaké jsem doufal...škoda

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Původní Kraken rotuje v rakvi rychlostí světla.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

I když ze začátku praští do očí trochu přiživená a drsná recenze Zdeňka Pohlreicha téměř na jakékoliv jídlo co před něj položí, je Ano šéfe skvělou sondou do chlívů v kterých se pro čechy vaří v restauracích. Není divu že idolem kuchaře je "Měkkýjátrojelepšínežtvrdýjátro" Babica a - jak říká Zdeňek - nejpoužívanějším kořením strouhanka. Nemám iluze o tom jak natáčení probíhá, že drama je povětšinou uměle vytvořené atd atd (proto hvězda dolů), ale i tak se jedná o skvělou zábavu...no a.... flákněte mě po palici....i poučnou

plakát

Králova řeč (2010) 

Proč pět? Film je jedním slovem skvělý. A proč je skvělý? Vždyť je jenom o člověku co neumí pořádně mluvit, čert vem že je to král. Musí ale všechny filmy co si zaslouží mít pět hvězdiček být o záchraně světa o tragédii celé generace, města bla bla a tak dále? Pro mě určitě ne. Když je potěšení pro oko a pro mysl se na film dívat tak si zákonitě zaslouží nejvyšší hodnocení. A já jsem se opravdu hrozně rád dival. Respektive hrozně rád jsem se díval na Colina Firtha, Goeffreyho Rushe i Helenu Carter (tak ještě přesněji - zejména na Firtha).

plakát

Excalibur (1981) 

Perfektní zfilmování legendy. ŽÁdná hloupá naivní pohádka ale temný a drsný film. Už jenom za scénu, kdy projíždí král Artuš rozkvetlým sadem a na pozadí hraje Carmina burana si film zaslouží pět hvězdiček.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Je to nalajnováno už od začátku. Hodina na každou oběť. Pět minut před vypršením limitu pro záchranu zjistí polohu oběti. Těsně záchranu nestihnou. Na místě objeví několik nápověd k místě popravy dalšího. Zase to nestihnou....atd. atd. Konec taky nepřekvapil. Andělé a démoni je rádoby chytrý film, který bohužel není postaven na žádných solidních základech. Je to ale velká škoda. Mě osobně se hodně zamlouvají mysteriózní filmy a Browna jako autora knižní předlohy mám rád. Přes to všechno co jsem napsal se na film dá koukat vcelku slušně. Když už nic tak to bylo hezky udělané. Nejraději bych dal 2,5