Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Temný případ

Temný případ (2014)

Prvních 5 dílů, první serie...myslím, že ani tvůrci nemají tušení, jak se to vlastně povedlo, ale je to to nejlepší, co jsem kdy v životě viděl, co se týče seriálů. (Velmi chytré rozhovory, geniální herecké výkony, suprově navozený temný podtón, prefektně natočené, krásné lokace, celkově to prostě funguje...každý díl je pocitově tak pěti minutový)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Bohužel je tento seriál, podobně jako třeba LOST, o odhalení a uzavření všech záhad a dějových linií, které se budují v prvních sériích. Začlo, to fakt super, plno zvratů, překvapení, zajímavých tajemství a nejasností, dobře vykreslené více dimenzové postavy, o které se člověk bojí. Pro některé to začlo pokulhávat už dřív, pro mě to byla až S06 *SPOILER* Arya - Waif storyline, v tu chvíli jsem věděl, že už to není GoT, ale klasická rutinní TV-show, kde se něco ukáže a něco jiného se stane, jen abychom byli uměle napjatí a uměle překvapení. Má to jediný háček, když ukážete, že někdo umírá, a on to pak přežije, nejen že se už pak nikdy o nikoho nebojíte, ale už se ani o nikoho nezajímáte, když pak někdo umře, stejně umřel ne protože se to mělo stát v rámci děje a toho co přiběhově dává smysl, ale scénaristé ho prostě už nepotřebovali *SPOILER*...ale i na S07 jsem se ještě v pohodě díval, blbostí přibývalo, ale ještě mi to přišlo celkem vtipné, a esteticky naprostá špička fantasy akce. Ale pak přišla S08 a finální rozuzlení. Mě bylo jedno jak to skončí, je mi jedno jestli ti co si něco zaslouží to dostanou, jen jsem chtěl, aby konec dával smysl v rámci toho co se nám děje/dělo před očima. V S08, všechno co se stane postrádá jakoukoliv "realističnost" a logiku...takže díl 06 jsem ani neviděl, podíval jsem se jen na klíčové scény na YT, protože už mě to prostě nebavilo, ani to mít puštěné na pozadí, když si něco dělám. A jelikož je to ten typ seriálu ve stylu "LOST", tak S08 rozbortila aji kvalitu toho, co se dělo v předchozích seriích... :( (*SPOILER* s01 - bál jsem se aj obyčejných zombíků, whitewalkři byli tajemní a temní, s08 - po tom jak se předvedl NK,WW ti pro jistotu jen stáli a koukali, když pak vidím WW v první serii, vidím v nich jen šašky, a když kdokoliv říká winter is coming, tak nejsem naštvaný proč jim to nikdo nevěří a nikdo je neposlouchá, říkám si hahahahhahahah, drž hubu *SPOILER*)

Dexter

Dexter (2006)

Narozdíl od GoT, můžete brát každou sérii zvlášť, takže naplno si užijete ty série co jsou špičkové, a ty slabší prostě můžete ignorovat...za mě 1+2 topovka, 3+4 fakt dobrý, 5+6 dá se na to dívat, 7+8 kvalitativně už šlo trošku mimo mě, ale dokoukal jsem.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Co se týče výbuchů, smíchu asi nejlepší sitcom, co jsem já viděl...