Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Viděla jsem spoustu krásných filmů, ale Forrest Gump je pro mě pořád absolutní jednička. Viděla jsem ho už tolikrát (minimálně 4krát někde po cestě v autobuse) a nikdy se mi neomrzel. Celý ten mix příběhu, postav, herců, hudby, obrazů, vtipu i dojetí ... pro mě to je prostě filmová dokonalost sama.

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Co se mi na tomhle filmu líbí nejvíce? Všechno!!

Juno

Juno (2007)

Juno je jeden obyčejný, ale o to více nádherný a pohodový film, u kterého se snad celou dobu usmívám. Z poslední doby si určitě nevybavuji jinou tak výraznou (ale přitom obyčejnou), sympatickou hrdinku. Juno je svělá. A ten soundtrack je jeden z mých nejoblíbenějších! ... A chci telefon ve tvaru hamburgeru! ;)

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Jeden z nejkrásnějším romantických filmů, co jsem kdy viděla, na jehož konci brečím jako želva. Když jsem to viděla poprvé, přišlo mi to šíleně barevné, hlučné, zmatené, ale i tak krásné. A podruhé to bylo ještě lepší. A potřetí a počtvrté a ... pořád mi to přišlo krásné (asi také proto, že Ewan McGregor byl v jisté části mého dospívání prostě nepřekonatelná jednička). Hudba je geniální a jak ti dva umí zpívat... No prostě krása!

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Hmm... komentovat to ... stejně budu říkat to, co většina- že jde o nejlepší díl celé ságy. Pokud se prostě řekne Star Wars, 90% věcí, co se mi k tomu vybaví, je právě z této epizody.