Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Hon na ponorku

Hon na ponorku (1990)

V chladné atmosféře ruské zimy rozkáže Sean Connery, že je čas se ponořit. Následuje úžasná hudba a celý skvělý příběh se rozjíždí. Neuvěřitelné herecké výkony a krásná hudba, spolu s nápaditým příběhem, výbornými efekty a špetkou humoru dělá dokonalý film.

Troja

Troja (2004)

Úžasný příběh. Několik rovin děje a spletité vztahy lidí v tragické a všem známé válce. Scénárista si vychutnal kruté zvraty, které dali filmu neskutečný náboj.

Perly a svině

Perly a svině (2003)

No jo, příběh sice není nic moc, ale tady se finové s komičností fakt vytáhli. Takhle ulýtlej film, jsem od nich opavdu nečekal, tudíž jsem příjemě překvapen. Jo a ve filmu nehraje Pamela Tola, ale Laura Birn

Romeo a Julie

Romeo a Julie (1996)

Dva rody stejně staroslavné oba ... k tomuhle není co dodat. Tak perfektně zasadit hru do Verona Beach, a jak všichni ti lidé mluví v básních mezi mrakodrapy. Taky Šejkspírova myšlenka filmu hodně prospěla.

Vikingové

Vikingové (1999)

Hle, vidím svého otce... Výborný příběh, skvěle zahraný podle dokonalého scénáře. Film přináší jedinečný pohled do života vikingů i na střet kultur. Ukazuje jakou cenu má život, přátelství i láska.

Krvavý příliv

Krvavý příliv (1995)

Hudba Hanse Zimmera, takže výborný film. Kromě skvělé zápletky probíhající v napívém ději, doporučuji zejména nejlepší filmovou hádku, kterou svedou svázáni vojenskou doktřínou Danzel Washinton a Gene Hackman.

Skála

Skála (1996)

Film je nejen velmi vtipný, přeplněný hláškamy, bez kterých snad nelze komunikovat. Vše podbarvené ultimátní hudbou Hanse Zimmera. Napínavé, akční, zábavné.