Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Party Monster (2003) 

Když ve filmu o sexu chybí sex, je to jakési ploché....

plakát

Panic je nanic (2006) 

za tu hlášku s koňem musím dát jednu hvězdičku:D

plakát

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999) 

Naprosto předvídatelné, ale díky Heathovi snesitelné. Bez něj by to bylo tak na hvězdičku, ale mam slabost pro ten jeho úsměv.

plakát

Control (2007) 

Tohle je na mě moc. Zvlášť proto, že většina scén či dialogů v tomto filmu mi dosti evokuje některé okamžiky mého života, na které zrovna ráda nemyslím. O výkonu Rileyho tu mluvit nemusím, o tom jak je tento film skvěle ztvráňěn taky ne. Jen vím jistě, že ho už nikdy nechci vidět. Přesto je výborný..Osobní.

plakát

Bezmocná (1995) 

Kolik takových filmů vůbec kdy vzniklo? Tipuju tak tisíc a všechny jsou víceméně strašné. Pokud to bylo myšleno vážně pak je to hnus a pokud ne, tak je to taky hnus. a Radiohead? Chce se mi zvracet, že použili jejich hudbu v tak odporném snímku.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

myslím, že božský Chuck si alespoň jednu hvězdičku zaslouží. Odpadem hodnotit nemůžu, jelikož se Chucka bojím :D

plakát

Šťastné a Veselé (2005) 

**** dávám hlavně za téma tohoto úžasného příběhu. Naprosto jasně ukazuje nesmyslnost a odpornost války. Lidé jsou všichni stejní, ať jsou němci nebo francouzi a jsou nuceni bojovat proti sobě ve jménu nějaké myšlenky, kterou mnohdy ani sami neznají. Asi nejsilnějším momentem filmu byla píseň Stille Nacht. Škoda jen, že pan zpěvák nevypadal jakoby opravdu zpíval. Myslím, že tento film měl velký potenciál a tvůrci z něj mohli dostat mnohem víc. Dala bych *** a půl, ale nejde to. Hodnotím vysoko, protože mě tento film opravdu docela dojal.

plakát

Frida (2002) 

Nemám slov. Fridin příběh je tak neskutečně skutečný. Nutí mě plakat a smát se zároveň. Není to příběh o životě umělkyně, je to příběh o životě. A postava Fridy tomu jen přidává na dokonalosti. Nádherné

plakát

Bathory (2008) 

jsem opravdu ráda, že čeští filmoví tvůrci nemají finanční prostředky, aby mohli natáčet více takových filmů. V klidných (spíše statických) scénách dobré, jinak strašné. Absolutně nechápu, co bylo smyslem tohoto filmu, jestli hraběnku očistit nebo snad ne? Slédnutí filmu ve mě nevyvolalo nic, snad jen zmatek. a Mádl s Polívkou? To snad ne. Měli snad tvůrci pocit, že je třeba film odlehčit? Já ne.Jejich postavy mi neprosto znechucovaly ještě ucházející snímek. Za odvahu ***