Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Queer as Folk (1999) (seriál) 

Co proti původní verzi QAF všichni mají ? :D Není to tak sexy jako americká verze, ale je to zase vtipnější...a je to krátký...:) A britský přízvuky a Aidan Gillen jako bonus ;)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Nebylo to ani akční až běhá mráz po zádech, ani tak dojemný aby člověk uronil slzičku.. Když ve vás žádnou emoci nevyvolá ani smrt půlky hrdinů, ani vítězství nad Voldemortem, něco je špatně. Část po devatenácti letech ( spíš po týdnu co se půlka herců neholila ) netřeba komentovat. Trošku trapný konec knihy Yates změnil na trapárnu nevídaných rozměrů. Absolutně chyběl prostor té podivné bílé scéně na nádraží, ve které Brumbál Harrymu vysvětlí ledacos, co nám trochu pomůže pochopit, proč se zachoval tak, jak se zachoval a osobně mě strašně zklamalo prázdné vyznění Snapeovi vzpomínky. Nemůžu se zbavit dojmu, že nečtenář bude trochu mimo, spousta nelogických a odporujících si věcí ve filmu o dost víc vynikne. A čtenář ? Ať si vzpomene jak se cítil po otočení poslední stránky knížky. Tenhle pocit totiž tady fakt nehrozí. :)

plakát

Víkend (2011) 

Příběh dvou obyčejných gayů, který se nesnaží šokovat a nezahlcuje nás ničím nadbytečným. Neuvěřitelně reálné. Sexuální scény jsou explicitní. No a ? V reálném životě taky jsou. Rozhovory hlavních hrdinů nejsou žádným pokusem dostat gay tématiku do popředí aby to působilo ještě víc gaygaygay, spíš opravdu reálným přepisem dialogu dvou skutečných lidí. Ve filmu, ve kterém spolu tráví tři dny společně dva gayové nemůže být homosexuální tématika potlačená do pozadí. :)

plakát

Sunflower Hour (2011) 

Pecka, neuvěřitelně zábavný film natočený za málo dnů a málo peněz. Navíc jsem dostala vočíčka na prst, nejde nedat pět * :D

plakát

Útok na věžák (2011) 

Úžasná půlnoční oddechovka a lekačka. Kamarád mě přemluvil abych na to šla o dva dny po druhý a bylo to stále stejně vtipné. Hláška nad hlášku a tahání vetřelce na pásku, super .:D

plakát

Špičák (2009) 

Totální úchylárna. A trochu téma ze kterého mrazí v zádech. => evidentně dobrá kombinace..:)

plakát

Na dvorku (2010) 

Nečekala jsem, že jeden z nej filmů festivalu pro mě bude dokument. Ale takhle hřejivý pocit a takový nadšení ve mě žádný film už dlouho nevyvolal. Film má úžasnou přátelskou atmosféru, všechny kapely hrajou bezvadně - nejsem žádný super znalec islandské hudby, mám ráda Sigur ros (potěšil záběr na Jonsiho v publiku ;) ) a zbytek neznám skoro vůbec, ale všechny kapely hrály skvěle... A hlavně .. člověk dostane chuť se sbalit a shánět letenku na Island, pokud tam žijou takhle milí lidi..:)))

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Miluju Mirandu, miluju Garryho, miluju Steve, miluju Mirandy máti, miluju je všechny... Such fun ..SUCH FUN ! :D :D :D

plakát

Melancholie (2011) 

Chtěla bych napsat, že to bylo hezké...:D ale o tomhle to jde těžko říct..:))) Takže... bylo to velmi.. dobré;)