Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (204)

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Dokoukal jsem tuto "inscenaci" pouze díky tomu, že Svoboda natočil Sametové vrahy. Pointa nebyla úplně špatná, ale chtělo by to asi lepší obsazení i propracování scénáře, který působil až příliš přímočaře jako z Bakalářů. Policie v tomto filmu byla v zásadě zbytečná a klidně by se to bez nich obešlo (zejména bez řvoucí zásahovky před bankou). Konec by mohl být buď otevřený, nebo končit např. čtením rozsudku ze soudní síně.

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Vypadá to jako další díl Specialistů, jen tam chybí Dejdar.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Originální myšlenka, vizuálně dost povedené zpracování - tj. zelený zbývající čas. Moc hezky upravená auta. Je dobré, že film se nějak nezabývá tím, kdo ty hodiny na ruku nainstaloval, kdo vytvořil časová pásma ani co přesně člověka zabije, když mu dojde čas. Ani nevíme, do jaké doby je film situován. Za mě je to dobře, že tohle všechno není vysvětleno, alespoň o tom člověk může přemýšlet. Zároveň i téma se mi líbí - aspoň se každý zamyslí nad tím, jak nakládá se svým vyměřeným časem. ;)

plakát

Co ste hasiči - Investor (2023) (epizoda) 

Leoš Noha navázal na svoji roli "pracháče" v Autobazaru Monte Karlo, ale jinak se to v ničem neliší od dalšího dílu Kameňáku.

plakát

Co ste hasiči - Anenský pramen (2023) (epizoda) odpad!

Humor na úrovni Kameňáku. K tomu skoro celou dobu hraje na pozadí otravná hudba, zatímco Petr Rychlý se neustále pitvoří. Když k tomu připočtu hloupoučký scénář, kdy i kdejaká epizoda z Bakalářů byla lepší, tak bohužel nemůžu hodnotit jinak...

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Chtěl jsem dát jednu hvězdičku za historické kostýmy, ale ten vysvětlující voiceover mě přesvědčil, že to patří do odpadu.

plakát

Dvere dokorán (1977) 

Ne moc sympatický hlavní hrdina neprožívá zrovna šťastné období,ale parta dělníků pod kuratelou jedné strany ho navede na správnou trajektorii. Ne moc uvěřitelná zápletka. Jinak celkově je to takové ukřičené a rozjuchané.  Po technické stránce to také není moc povedené. Jako prvoplánová agitka to ale svůj účel splnilo.

plakát

Pilot: boj o přežití (2021) 

Nesmrtelný sovětský soudruh MacGiver zažívá survuvora plného neuvěřitelných náhod a setkání v širé rodné Rusi, a to nejen s nacisty.