Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza s Danou putují pozemní cestou do Indie. V Praze se ve stejnou dobu pod velením Leony Váchové chystá zatčení šejcha Al Rašída. Po akci dostává Leona rozkaz soustředit se na případ obou dívek, které zmizely v Pákistánu. Leona kontaktuje dva české agenty operující v této oblasti – Petra a Teda. (Voyo)

Recenze (27)

mehmed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle operace se děvčatům a chlapcům z firmy moc nepovedla. Nápad udělat akce civilní rozvědky alá Případy prvního oddělení je chvályhodný počin, ale to by se to nesmělo svěřit novináři a hlavně samozvanému režisérskému nemehlu. I když na jeho obhajobu, tu partu ochotníků, v čele s hlavní hrdinkou, která by se měla držet raději cimbálu a afektovaně přehrávajících youtuberek alias turistek, by nezvládl ukočírovat ani samotný Martin S. Dobré úmysly ani kamera mistra Smutného to už nezachrání. Jedna hvězda jako kredit české zpravodajské komunitě za jejich práci a třeba mě další díly vyvedou z omylu. Jinak definitivně lámu hůl nad Voyo a odhlašuji předplatné. ()

Kropajda1 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se těšila, když skončila první epizoda, nevěřícně jsem zírala na obrazovku, že ta hodina tak rychle utekla. Seriál dokáže skvěle vtáhnout diváky do děje. Ostrých hochů jsme si sice ještě moc neužili, ale ani dvojice unesených dívek se za své herecké vystoupení nemusí stydět. Je zajímavé vidět Petřekovou, která se zahazuje v seriálu ZOO, že umí ztvárnit velice dobře postavu v dramatickém seriálu. Velký obdiv za vybrané exteriéry. Po Devadesátkách konečně zase slušný napínavý seriál srovnatelný s podařenými zahraničními projekty (určitě natočený s menším rozpočtem). ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je krásná přehlídka totálního amatérismu... a otřesných hereckých (ne)výkonů, např. "plukovnice" Gajdošíková, to je utrpení na ní koukat. A pokud by to jen částečně mělo odpovídat realitě, tak je UZSI plná totálních amatérů... děsivé, ale ani by mě to nepřekvapilo. Taky celkem nechápu, proč se tak řeší katarský princ (v seriálu ZOO, pardon Extraktoři), když za ním chodili ty neplnoleté cikánky sami a za peníze. Možná lepší, že ho pak nechali odletět do vlasti, stejně by to důkazně neunesli a u soudu by z toho byla pouze blamáž a mezinárodní ostuda. Ach jo, Kmenta, to je kapitola sama o sobě, "investigativní" novinář... no spíš taková drbna, které vždycky hodili pár stejně profláknutých drobků... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potěší kamera ostříleného Vladimíra Smutného, potěší herecké obsazení, potěší téma, protože špionážní žánr je v našich končinách nedostatkovým zbožím. A vlastně potěší i ambice. Poznáváme dvě holky, které se vydaly do Indie. Ale berou to přes sousední Pákistán. A v jihozápadní provincii Balúčistán je unesou neznámí ozbrojenci. Poznáváme i zvláštní agenty z týmu zpravodajské služby, kteří v cizině pomáhají krajanům z nesnází. Instrukce ale bohužel dostávají z Prahy, ve které se hodně mluví a místy to dost skřípe. Dialogově, situačně. V hlavní roli vystupuje „šéfka“ rozvědky, která případ dostane na starosti, zatím má ale myšlenky víc ponořené u bohatého arabského šejka, který u nás sexuálně zneužíval dospívající dívky a hrozí, že jeho vyšetřování skončí v rodné zemi. A její zapálenost zatím působí lehce úsměvně. Stejně jako jejich kancelář v podobě nějaké opuštěné továrny. Amerika volá. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní námět a kvalitní kamera ve spojení s exotickými exteriéry to táhne nahoru. Úvodní titulkové intro navnadí na něco nového. Ale.. Výsledek je zatím zoufalý. Naprosto otřesné a papírem šustící dialogy lezou z úst hercům, kteří absolutně netuší jak svou roli uchopit a tak přehrávají jako by stáli na divadelních prknech. Nejzoufalejší je Gajdošíková, její právnickej amant (chemie naprosto nulová), obě turistky a pak třeba i Matásek ve svém štěku. Nechci to svalovat jen na jejich herectví. S tak pitomým scénářem a evidentně bezradnou režií se jejich výkonu nelze divit... Možná se to ještě usadí, nebo to spasí Štáfek s Révaiem. Zatím je to ale křeč. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama