Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Americký táta

Americký táta (2005)

Docela nevyváženej seriál. Některý díly jsou naprosto skvělý, některý by pořádně zasloužily. Absurditou dotaženou do krajnosti u mě ale boduje. V každým případě neporovnatelně lepší než slaboduchej Family guy. Malcolm Hathaway - hostage negotiator:"As a gesture of good will, I'm goin' to give you another hostage. Send in the boy." :DDD edit 25.12.2010 - V průběhu 6. řady, spoileroidní video po epicky nářezovým vánočním díle a potom, co některý souvislosti a narážky konečně chápu mnohem víc, nemůžu jinak, než přidat hvězdu do hodnocení a zařadit American Dad do svojí seriálový topky. :)

Spartakus

Spartakus (2010)

Po třech dílech skoro na odpis, po pěti fajnová čtyřhvězdičková vymývárna, neboť seriál v posledních dvou dílech konečně nabral nějaký směr. Spartacus už si (narozdíl od prvních dílů) taky získal moje sympatie, přesto mojí nejoblíbenější postavou zůstává povrchní Ilithyia se svým bezkonkurenčním frivolním chováním. :) Po zakončení první série nezbývá, než mávnout rukou nad prvními díly a těšit se na sérii druhou, protože pokud bude pokračovat v nastaveným kursu, je na sto procent těšit se na co a možná tu ode mne přistane i jedna hvězda navíc. PS: Ilithyia je opravdu super šiblá mrcha. :)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

První dvě série jsem si v duchu dokola obehrával, že jako fajn, dobře se na to kouká, ale...to je asi tak všechno. Nudily mě tu celý zbytečný pasáže, charaktery svým magorským chováním vytáčely blízko hranice nepříčetnosti, ale pořád mě u BB něco drželo (neměl jsem po večerech co dělat), a tak jsem se prokousal skrze průměr k SG (Hell yeah! Better call Saul!) a GF (Pollos), třetí a čtvrtý sérii, brutální eskalaci děje a mnoha výborným scénám, až se dostavilo naprostý nadšení. Navíc, když se do scénáře dostala správná dávka absurdit a bizarností, tak mám chuť dát pě...oh, shit! Jenomže postavy jsou pořád stejný magoři a zkrátka mě jejich neschopnost vzájemně komunikovat vytáčí pořád stejně (v průběhu třetí série by být po mým zařvali snad úplně všichni). No, na další hvězdu navíc si počkám do pátý série, i když tý se po nářezu ve čtvrtý celkem obávám...