Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (160)

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Vskutku pozoruhodné a ako inak aj veľmi zábavné. Postavy sú tiež fajn (jediný kto ma trochu štve je Steve a jeho partia, okrem iného ten Japonec mi pripomína Ling Ling z Drawn Together ). Najredšej mám rozhodne Francine. Humor je tiež podľa môjho gusta, dosť drsný a ironický ale inteligentný, paródie na popkultúru sa vyskutujú narozdiel od FG menej, čo v tomto prípade nie je na škodu. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Suprový spin-off family guye. Občas je vidět, že se tyto "samostatné" seriály prolnou a človíček, který kouká na oba, tak z toho má suprovou radost .). jedná se jinak o dosti radikálního, trochu retardovanou rodinku v čele s otcem - zaměstnancem CIA. Společně s ukrytým mimozemšťanem v jejich baráku se tak ocitáme v nespoč vtipných situací, které doprovází suprová animace. Také díky tomu, že to je jen animace, tak si tvůrci mohou dovolit úplně vše a seriál dostává nových vtipných rozměrů. ()

Reklama

rawen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě o dost lepší než Family Guy.... (viděny všechny díly do dnešního dne, 9.6.2010) 8.5/10 PS: v obou seriálech se objevuje bizarní zvrácená a tak trochu "evil" postavička - pokud bych si měl vybrat mezi malým Stewiem z Family Guye nebo mimozemšťanem Rogerem z American Dad, druhý jmenovaný vítězí na celé čáře ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* po pár scénkách můžu odepsat i tento americký sitcom, který je založený na extrémních postavách, situacích a vůbec není ze života. Jde v něm hlavně zaplnit čas blbostmi a vyplnit pauzu mezi reklamami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Alfmen

všechny recenze uživatele

Zatím jsem shlédl jen první řadu, a proto (zatím) nebudu hodnotit. Ovšem na další série se nechystám, protože AD! mě skutečně nezaujal. Hodně jsem se snažil nesrovnávat to s Family Guyem, ale nakonec se nedá svítit, FG je lepší. Při sledování American Dad! jsem se zasmál skutečně jen párkrát a to se mi zdá málo, u Family Guye jsem schopný tlemit se celou epizodu. Asi je to tím, že FG má mnohem drsnější a černější humor, který mi sedl mnohem víc. Možná, že někdy za nějaký čas se odhodlám a podívám se na další řady. A pokud ano, tak doufám, že budou lepší než ta první. ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (48)

  • Během snídaně Stan pronese, že kvůli záchraně Rogera si roztrhl kvádro. Těsně po záchraně ale sako roztrhlé neměl. (Duoscop)
  • Postava mluvící rybky měla být původně francouzkého původu a měla se jmenovat François, nakonec ale vznikl německý Klaus. (GreatestFan)
  • Hlas Rogera a Stana patrí v originálnom znení Sethovi MacFarlanovi. (ludena)

Reklama

Reklama