Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (791)

plakát

Na prahu války (2019) 

Určitě ne film pro každého. Poetický, kde více než ze slov, člověk vycítí z výrazů ve tvářích herců a ze skvělé hudby. Příroda super, ale skoro každý pozná, že ne všechny scenérie jsou z rakouských Alp. Místy me štvala nepřeložená němčina. Úvodní intro s Howardovou hudbou emoční, a hlavně pro mě z celého filmu asi nejlepší sekvence. Místy tempo upadá ale v důsledku povedený film, který válku ukazuje z "nebojové" stránky, ikdyž hlavní hrdina svým postojem, alespoň jako jedinec, proti režimu vystupuje...

plakát

Zastavte temnotu (2018) 

Atmosféra dobrá, zvraty, přestřelka taky... ikdyž, vystavování se nelogicky kulometu, mi nepřišlo jako dobrý nápad od některcýh policajtů. Herecky v poho, hudba seděla, krajina krásná. Až na ten dementní konec... Wind River zkrátka vládne dál.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Dlouhá nuda. Pár povedených scén a jinak prázdno. Dnes už pořádně nevím, co bych si z toho filmu odnesl...

plakát

Uri: The Surgical Strike (2019) 

Místy zdlouhavé a zbytečné rodinné drama. Nicméně, já se na tento film těšil. Očekávání naplnil, hlavně mě překvapila nadupaná akce a kupodivu i dobrý soundtrack. Občas zpomalovačky a nažehlení vojáčci jako od Baye. Člověk se asi nikdy nedoví jak přesně to bylo a zda všechny operace na konci filmu proběhly tak jak proběhly....

plakát

Hacker (2015) 

Svou stopáží a stylem typický Mann. Pomalé vyprávění mi nevadilo, jakoby oddalovalo to, co příjde a na co je třeba se těšit. V případě Hackera to byly akční scény, které jako by vypadly z oka Nelítostnému souboji a hlavně na nich byl zřetelný Mannův rukopis. Herecky zmáknuté, stylově film působil na mě autenticky. V příběhu moc nešlo odhadnout co příjde. Hudba šik. Na film jsem se těšil ale musím říct, že jsem mírně zklamán ale na další film z Mannovy dílny se těším.

plakát

REC 3: Počátek (2012) 

Zdejší hodnocení a moje pocity po shlédnutí se rozcházejí. Počátek to nevysvětlí a popisek u filmu je mimo. Nechal bych děj tam kde začal a tam kde měl úspěch. I přesto, když se člověk dostane přes svatbu v kostele tak jsem se solidně bavil. Spojitost s jedničkou a dvojkou jsem absolutně nevnímal a bral Genesis jako jiný film, bez spojitosti, nebýt záběru v TV, když seňor hledá svou seňoritu. Doufám, že čtyřka a návrat Manuely Velasco nebude zklamáním.

plakát

The Den (2013) 

A opět horor, kde letěl přítelčin ntb proklatě vysoko. Web kamera překvapivě v pohodě, nebyl čas se nad něčím pozastavovat nebo si na webku nezvyknout. Postavy neznáme, o to uvěřitelnější. Konec fakt dojeb. Jsem zvědavý na podobný Cybernatural.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Ach jo, kdyby Bay vždy tak nepřepálil tu délku. Transformeři jsou pro mě skoro jako kult, hodnocení níž jít nemůže. Je to pořád parádní akčňák s robůtkama, jako předešlé díly. Wahlberg ani Peltz mi nevadili, Tucci fajn. Hudba v pohodě, Hong Kong taky. Povolání dinosauřích botu jako dobré oživení. Jak jsem zmínil, pro příště by vůbec nevadilo ubrat na délce. Bayové posedlosti monstróznosti a snahy do filmu nacpat co nejvíc akční vřavy ale asi opět neujdeme a budeme se muset spokojit s dvou hodinovým přesahem... Snad to nezačne nudit.

plakát

Earth to Echo (2014) 

Příjemný rodinný filmek, kterých už moc není a tenhle mi připomněl dětství. Podobné jak E.T. tak i Super 8. Ruční kamera nevadí, prckové zahráli dobře. Malý alien a veškeré efekty na jedničku.