Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Tom Cruise

Nejoblíbenější herec... Nezapomenutelný Maverick v Top gunovi. Taky jiné role z jeho mladších let jako třeba Rain man nebo Barva peněz.. Samozřejmě super výkon v Posledním samurajovia a trilogii M:I.

Richard Dean Anderson

Seriály Macgyverem, Hvězdnou bránou a filmy Stargate si mě "podmanil". Na viceméně serialového herce super výkon, humor a super hlášky v SG.

Nicolas Cage

Věčné dobrácke role, vyjma Tváři v tvář, Polibek smrti... Možna by neškodilo víc takových rolí. Každopádně se na dobráky hodi, ať už jako neprávem odsouzený trestanec v Con air tak jako zpočátku ustrašeny agent FBI ve Skále... Velká různorodost roli je jen plusem (anděl, hasič, agent, trestanec, zloděj aut...)

Will Smith

Smith si mě získal ukecanými žvanily v Mizerech 1,2 a v Mužích v černém... Role v Já, robot nebo Já, legenda taky paráda.

Bruce Willis

Role v akčních snímcich jsou pro něj jako stvořene. Je v nich jako ryba ve vodě. Pokaždé se musí najít nějaký hrdina, který zachráni jak svět před asteroidem tak skupinu lidi, popř. město před vlezlými teroristy... Zaujal mě ve filmu Kid.

Robert De Niro

Stačila mi jeho role v Přeber si to a Přeber si to znovu.... :)) Hlava mafiánu, která má psychické problemy... "Vy,vy,vy.... jste fakt dobrej doktore!" :-D Nezapomenutelny Agent CIA v Jeho fotr to je lotr 1, 2 ...

Mel Gibson

Herec, který výborně zvláda jak roli ustaraného otce ve Znamení, nebo Výkupne, tak roli svérazneho policajta v serii Smrtonosná zbraň s Denym Gloverem. Hodně se mi líbil ve filmu Po čem ženy touži.

Owen Wilson

Sympa\'ták, který by měl dostávat víc roli. Obličej s přeraženým nosem se určitě hodí do více filmu. Typický komediální herec, asi si ho nedovedu představit v roli zaporáka nebo v nějakém dramatu...

Seann William Scott

Prcičky, pro mě nej teenagerovská séri, odstartovala mou oblíbenost tohoto herce. Jeho gegy, hlášky a výrazy obličeje mluví za vše..."To je kurva dobrota" :))