Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

jedním slovem: KULERVOUCÍ! ... Hra o trůny vysoce předčila mé očekávání. Ano slyšel jsem zvěsti o "velkovýpravném fantasy seriálu" ale to ještě nedělá dobrý film ani seriál. Jenže. Výprava nejenže je ohromná a výborná, ale je jen jedním z mnoha prvků, které dělají GoT něčím výjmečným na první pohled. Jeho krutost, surovost a nepředvítatelnost z něj dělá unikát. Projekt je evidentně podpořen velkým rozpočtem a je to vidět, ale jakoby nešlo v první řadě o výdělek, ale o filmovost a reálnost. Nečejte žádné úkroky typu "ať se to líbí"... to je dané tím, že se jede přísně podle předlohy. Jakože nejsem žádnej čtenář, už teď vím, že si přečtu knížku. Jestli je televizní seriál dobrý, poznáte, když nechcete, aby skončil rozdívaný díl, a když se nemůžete dočkat příštího. Já prosil ať to ještě nekončí, na konci jsem křičel "neeee" a na další díl jsem se doslova klepal. Po skvělé první sérii 95%! 2. série - Lehký pokles není dán ničím jiným než lehkou "stagnací" děje před třetí dějové úchvatnou knihou. Přečetl jsem vše co bylo dosud Martinem napsáno a těším se na každou minutu seriálu. Tvůrci musí oproti S01 více šrtat, ale i tak si drží vysokou kvalitu.

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Owls are not what they seem... Úžasné, perfektní, dokonalé!! Nepřekonatelný seriál. To co nám představili Frost s Lynchem nemusí nadchnout každého, mě dostali. Miluju ten seriál a hltám každý díl, každou postavu. Ten nepředstavitelně ujetý styl kloubení hororových scén s komediálními. Každý herec zde předvádí jen to nejlepší co v něm je. Vše do sebe zapadá, aby mohl vzniknout kultovní seriál, který nejspíš zůstane nepřekonán. Od začátku vás upoutá jedna z nejvýraznějších postav kinematografie charismatický agent Cooper zahraný úžasným Kylem MacLachlanem. Postupem času přibývá spousta postav, každá jiná, originální a každá nezapomenutelná. Nadchne vás skvělá napjatá atmosféra, kterou odlehčují komediální prvky. A konec? Co byste mohli čekat od Davida Lynche? Směle si troufám trvdit, že nebylo, není a nikdy už nebude lepšího seriálu... Fire, walk with me!

Temný případ

Temný případ (2014)

Libovka s dvěma perfektně vykreslenýma detektivama! Matthew i Woody úplně geniální. Případ zamotanej, napínavej a samozřejmě temnej .) Když k tomu přihodíte chytlavou znělku, je výsledek úpe jasnej. A z toho jednoho (!!) záběru na konci 4. epizody jsem byl naprosto nadšnej.