Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (105)

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Rozhodně slabší než jednička. Nejvíc dolů to tahá pitomý scénář - ten k prvnímu dílu by si v porovnání s tímhle zasloužil Oscara.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů!

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Já vlastně nemám, co bych tomu vytknul. Jeden z mála filmů, který si je vědom všech Hollywoodských klišé umí pracovat. Ani chvilku jsem se nenudil.

plakát

Trol (2022) 

Dá se na to koukat, ale žádný zázrak to není a je to strašně předvídatelné a druhá polovina filmu to táhne dolů. Ale jako jednohubka, u které chcete vypnout to svůj účel splní.

plakát

Jack Ryan - Season 3 (2022) (série) 

Rozhodně zklamání a nejslabší série Jacka Ryana. Tohle téma šlo zpracovat daleko lépe a to ani nemluvím o chybách ve scénáři a obecně v logice uvažování postav. Alespoň zasazení do ČR tomu přidává nějaké body (ale těch nesmyslů bylo taky dost, značky, obrácená vlajka na taktické vestě atd. ...) P.S. Postava české prezidentky mi naopak naprosto nevadila a přijde mi jako to lepší v téhle sérii.

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Z mého pohledu trochu rozporuplný seriál, který v jeden okamžik dokáže vybudovat luxusní atmosféru, aby jí v dalším záběru totálně roztrhal. V čem tenhle seriál ale naprosto kraluje jsou charaktery jednotlivých postav a to především John Smith s manželkou Helen, kterým s odstupem sekundoval šéfinspektor Kido (kterému ale na konci 4. řady došel trochu dech).

plakát

Red Notice (2021) 

Super oddechovka s hláškujícím Reynoldsem. Nic míň, nic víc.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Za mě je to hodně rozpačitý film. Některé akční scény se snaží být vizuálně úžasné, ale spíš na mě působili dost nudným dojmem a nulovou atmosférou. U hlavního záporáka mi přišlo, že má totálně nevyužitý potenciál a  že "boss fighty" mohly být víc propracovanější a ne aby se odehrály v řádu pár vteřin/ jednoho výstřelu.

plakát

Tom Clancy: Bez výčitek (2021) 

Zajímavá zápletka, která je ale obalená spoustou nelogických situací a ne moc záživným dějem.