Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (217)

plakát

Pražský student (1926) 

Na začátku jde banda týpků na kus, ve třetí minutě chlastá i pes. Jenom hlavnímu hrdinovi nějak nechutná. Sedí bokem a nudí se. Ovšem po chvíli se objeví lichvář (s nadpřirozenými schopnostmi) a začnou se dít věci. První scéna se zrcadlem je fakt nářez. Pak je tam trocha romantiky na hřbitově a destrukční alkoholová jízda v hospodě. Pokud si chcete doplnit něco opravdu starého, tohle je solidní volba.

plakát

Max Payne (2008) odpad!

Aneb jak zkurvit nařachanou gamesu. Moore by měl točit maximálně reklamy na psí žrádlo.

plakát

Karamazovi (2008) 

Chápu toho Poláka proč udělal v závěru onu věc. Potřeboval dostat z hlavy to, co právě viděl.

plakát

Šílení (2005) 

Aspoň jedna hvězda za nahou Aňu, jinak né, toto fakt né.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Seriál, který má bohužel velmi slabé hlavní postavy. Takhle nezáživnou agentku s jejím bouchačem jsem už dlouho neviděl. A je to škoda, bo to co se tam děje stojí za to. Situaci zachraňují skvěle obsazené vedlejsí postavy ( vědec, pěkná asistentka, černej šéf). Ale to je málo, hlavni hrdinové by vám neměli být nesympatičtí.

plakát

21 gramů (2003) 

Zase Gonzáles a zase bouračka. Bohužel rozstřílení scén do VELMI nahodilého pořadí jenom mate. Je jasné, že to byl záměr, ale moc dívat se na to nedá. Drancovačka citů. A toho Ježka z Téčka tam bylo fakt nekřestˇanské množství. Ovšem prsa to jo, ta se povedla.

plakát

Dogville (2003) 

Kua, co sem serou divadlo? Na to se nedá dívat. A ještě je ten paskvil dlouhej jaxmrt. TOHLE že má přes 80%??? Neblázněte.

plakát

La cara oculta (2011) 

Příběh o tom, co způsobí jeden německý "inženýr".

plakát

Athénin poklad (1979) 

To je dílo! Takový krkolomný spletenec se hned tak nevidí( i když v poslední době....). Tvůrci se snažili o lehkou nadsázku tak urputně, že to spíše připomíná parodii sebesama. Možná to byl záměr. Kdo ví. Ještě že existuje rychloposuv:). Jediné co se mi líbilo byl Telly. A Claudia.