Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (17)

plakát

2012 (2009) 

Treba vidiet na velmi velkom platne :)

plakát

Terminator Salvation (2009) odpad!

A ja hlupak som si myslel ze znasilnit a zosodomizovat terminatora sa len tak lahko nepodari. Aka naivita.

plakát

Stmívání (2008) odpad!

Tento film sa oplati pozerat jedine s rifftraxom -> rifftrax.com Keby to bolo tam defaultne vbudovane tak to ma u mna 4*-5*

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) odpad!

Ospravedlnte moju francuzstinu ale... to bola taka PICOVINA... skoda ze tu nemame hodnotenie GRAND odpad! Dajte popkornozrutom CGI na 2 hodiny, scenar od Ferdy (7 let) a ovecky si budu pytat dalsie a dalsie...

plakát

Vyvolený (2000) 

Film ma priebeh ako ked hladny clovek ide na zachod, kazda scenka sa taha ako keby autori chceli ukazat kolko kapacitne maju kamery. Dej je na dve suvetia a tych 75 mil. $ z rozpoctu filmu asi isla vecsina Jacksonovi a Willisovi a jeho kurvam.. Film zachranuje jedine zaujimave vyvrcholenie.

plakát

2 Stupid Dogs (1993) (seriál) 

Well ain't that cute... but it's WRONG!

plakát

Vetřelec: Vzkříšení (1997) 

Mozno je to tym ze som tento film videl ako prvy zo serie, po nom mi starsie pripadali ozaj oldskuulovo, ale styrka sa mi pacila najviac.

plakát

Milk (2008) 

Tazka tema, vela uhlov pohladu, niesom homofob ale pozeranie postelnych scenok homosexualov nepridavam k prijemnym zazitkom z filmu... A nemohol som si pomoct ale z celeho filmu mi isiel nonstop pocit ze ho natocili uz len preto lebo taketo tematiky 'rasizmus/sexualna orientacia' su strasne in.