Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (33)

plakát

The Iceman (2012) 

Slabé 3 a zároveň nejlepší Francova role.Shannon nezklamal!

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Ten námět je fakt dorej,na druhou stranu něco pododobného už tu bylo v Ostrově.Ale na to,že film není moc dlouhej tak chvílema se táhl.Lepší 3 hvězdy a to taky za sympatickou Carey Mulligan.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Nic velkého,nic převratného ale své to splnilo.Bylo příjemné po dlouhé době vidět Halle v zajimavé roli(naposledy jsem s ni snad viděl ples příšer).Eklund se do své postavy neuvěřitelně vžil.

plakát

Maratónec (1976) 

První polovina mě vlastně akorát zmátla.Dělo se tam na mě nějak moc věci najednou,ale druhá polovina je excelentní.Obzvlášť atmosféra při průchodu Oliviera židovskou čtvrtí.Hoffman je dobrej atlet!

plakát

Jasný terč (1997) 

Jedna hvězda navíc za výborný výběr hudby:99 luftballons při odklízení těla je nezapomenutelné.Konec devadesátých let patřil Cusackovy.

plakát

Milenci z Montparnassu (1958) 

Není to špatný film,Phillipe hraje velmi přesvědčivě malíře a ještě lépe ožralu.Do první půle film velmi příjemně plyne,pak se ale zjeví Lino Ventura a já už vím jak zhruba film skončí.Ventura i když ve filmu dostává docela málo prostoru,tak stejně předvede nadprůměrný výkon,jak můžem vidět i u jeho pozdějších filmech.

plakát

Batman se vrací (1992) 

všechny postavy jsou tu vymakané do posledního detailu.Danny DeVito hraje perfektně,podle jeho gestikulací bych řekl,že snad s poloviny je tučňákem doopravdy.Michelle po nehodě na mrakodrapu se stane nesmírně sexy catwoman.Keaton zde předvádí stejně dobrý výkon jako v prním Batmanovi.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Simon Pegg a Nick Frost je smrtelná kombinace anglického humoru.Těšil jsem se ještě na dalšího svýho oblíbenýho anglického komika Billa Nighyho,ale ten se tu objevuje pouze na začátku a pak až na konci.Velmi mile mě zde překvapil Timothy Dalton,který tu vždy po vraždě přijede v naleštěné káře a pak zas stejně rychle zmizí.

plakát

Ani stín podezření (1943) 

Joseph Cotten je přímo excelentní,prostě štramák jak má být.Jeden z prvních Hitchových filmů,kde je vše promyšleno do dokonalosti.

plakát

Rumový deník (2011) 

Tak trochu nuda.dvě hodiny,které mně zrovna nijak moc neutíkaly.Byly tu momenty u kterých jsem se oprvdu nahlas smál,ale celkový dojem filmu je tak na 65%.No možná na 70% za skvělého Ribisiho,ten se tu za celej film neobjevil ani na vteřinu střizlivý.Nejlepší scéna z filmu je ,když si Ribisi pustí svou gramofónovou desku.