Po dlouhé době jsem měl tu čest vidět kvalitní seriál. Jako + hodnotím věrohodné kulisy ,propracované detaily tehdejší doby, včetně dobového chování, zvyků a hudby. Jako - vidím zbytečně protahované některé scény, jelokož ke konci druhé série ztráci serál svůj skvělý šmrnc. Celkový dojem: Velice jsem si seriál užil a věřím, že se k němu v budoucnu opět vrátím.
Film mi v celkovém pohledu vyšel jako průměrný. Do plusu bych vychválil jednotlivé momentky v podání Rooney, které dávali filmu trochu dynamiky. Z pohledu dramatu musím vychválit promyšlený příběh, nicméně jako mínus vidím zbytečně dlouhé filozofické scény.
Nebudu kometovat Hitchcocka, toho všichni kdo na jeho filmy koukají tak znají, ale film byl další neuvěřitelný zážitek. Po delším čase, když jsem si dával pauzu od mistrových filmů, jsem se znovu utvrdil v tom že Hitchcock je jen jeden. Klobouk dolů.
Velice povedený a nevýdaný kousek. Kvalitou a ztvárněním mi snímek připomínal Gaunery které považuji za Trantinův vzchol. Sice jsem byl na tomto snímku s kině se třema holkama které to moc nechápali ale i přesto jsem si ho moc užil. tak to prostě dopadne když kameru vezme do rukou mistr.
Je mi to hrozně líto ale každý z nás je zvyklí na něco jiného, legrace sršící tragické komedie atd... zdali to mužeme brát jako vysvětlení konce trpaslika posle režiséra tak prosím ale ne určitě jako pokračování, ale i přes to jsem za tuto trilogii moc vděčný snaha se cení a u trpaslíka teprv Děkuji moc.
PĚKNÝ příběh ale zbracování ucamcané, 3d zpracování bylo sice nevídané ale o to mám radši klasické animáky. Nejvíce se mi líbil závěr závěr filmu. Podle mého nikdo k do film videl nemůže být úplně nadšen.
Typy těchto filmů mám rád, i když jsme zvyklí na pořádné scénáře a strhující záběry, tento snímek se dá brát jako odlehčení od moderní doby. Líbilo se mi to.
Když jsem usedal do sedadla v kině, nečekal jsem žádný zázrak a v určitém směru jsem se nespletl. Na jednu stranu vypadal scénář jako právě napsaný na koleně. Na straně druhé některé záběry byly opravdu pěkné i s vtipnými připomínkami.
Jeden z hodně povedených muzikálů poslednách dob. Trochu mi kazil dojem očekávaná konec s malým zvratem ale jinak se mi zpracování i celá choreografie moc líbil...právem ****.
Já nevím buď jsem příliž fixován postavou Alfreda Hitchcocka, nebo jeho filmy opravdu představují strhující podívanou. Každou vteřinu filmu sledujete a divite se propracovanosti, nejinak tomu bylo u Marnie. Velkolepý film vypovídající o vražedném traumatu z dětství, naprosto dokonale poučující.
Nebudu plácat že zezačátku byla sranda ale potom se to strhlo k dramaty až psychologii. Film byl opět něčím úplnějiným než na co je český divák zvyklí- emocemi naplněný film bych přirovnal k filmu Štěstí.
Walk the Line (2005)
Nádhera, dojetí a úžasný Johnny Cash. Jeho písně jsou a budou nepřekonatelné.
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál) (2010)
Muži, kteří nenávidí ženy (2011)
Mrtvá a živá (1940)
Sherlock Holmes (2009)
Knížku jsem nečetl, ale film bych zajímavý.
V zajetí rychlosti (2005)
Velice zajímavý filmeček, jak mého tátu tak mě tak mé mladší bratry zaujal a dívaly se bez pauzy, tak to má být, i slza ukápla asi stárnu
Noční let (2005)
HEZKÁ HOLKA JINAK NIC
Hanebný pancharti (2009)
Californication (TV seriál) (2007)
nemá chybu
Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (TV seriál) (2009)
Cesta na Měsíc 3D (2007)
Carlitova cesta (1993)
Příběh prostý ale zajímavý, zasadové názory a pěkná kamera a samozřejmně Pacino dělá polovinu filmu .
U mě dobrý (2008)
Zasmál jsem se, hřebejk vůbec točí pěkný filmy nebudu to hanit líbilo se mi to moc.
Máj (2008)
Sněženky a machři po 25 letech (2008)
Chicago (2002)
Endgame: Blueprint for Global Enslavement (video film) (2007)
Myslím že něco je určitě pravda, a pevně doufám že většina ne, protože bych neměl radost ze života.
Závist (2004)
je to vohovně
Ray (2004)
Věrohodně a emotivně zpracovaný dokumentaristický snímek , škoda málo faktů
Hancock (2008)
Týpek ale to je asi vše, zlatí Mizerové Wille.
VALL-I (2008)
Skvěle mimicky vyjádřený a technicky propracovaný příběh.
Comeback (TV seriál) (2008)
Konečně nedebilní seriál na nově.
Krysy: Noc hrůzy (1984)
Slušná srandovní sračička
Marnie (1964)
Rande s celebritou (2004)
Úsměv
Spáči (1996)
Hodně emotivní až realistickynechutný snímek .
Big Lebowski (1998)
Nářez , flegmoš jak má být..opravdu pohodový film ...
Václav (2007)
Zběsilý útěk (2006)
Supermodernígangsterka
Hudbu složil, slova napsal (2007)
Opět další prozření sebezapírajícíhose člověka.