Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (7 138)

plakát

Spartakus - Vyrovnání (2012) (epizoda) 

Epizoda Balance dává přednost expozici množství postav a na to zásadní je jen málo času. O Ilithyi nemá nikdo zájem, nicméně přežívá, protože je matkou budoucího syna samotného Spartaka. Seppia konečně díky Lucretiině oběti odhaluje proradnost Glabera. Ve Spartakově táboře je čas na lásku i zradu a naději v lepší zítřky.

plakát

Spartakus - Sacramentum (2012) (epizoda) 

Po dvojici dílů Empty Hands a Libertus další 100% hra intrik, spekulací a odplaty. Neskutečně to získává na hloubce, síle a napětí. Nikdo není pánem nad svým osudem, všichni musí nejprve zničit všechny kolem sebe. Krev za krev.

plakát

Spartakus - Zvolená cesta (2012) (epizoda) 

Poklidnější hra, rozdání nových karet, klid před další epickou bouří. Assassin z Egypta slibuje mnohé, stejně jako nová pravidla v Glaberově domě.

plakát

Spartakus - Prázdné ruce (2012) (epizoda) 

Epizoda Empty Hands mi naprosto vrátila víru v to, proč se Spartacovi naplno věnovat. Ilithya se konečně stává novou dominou par excellence. Orgie jsou skvělé, dějové zvraty dech beroucí. A králem všech králů je Joseph LoDuca.

plakát

Spartakus - Pro dobro všech (2012) (epizoda) 

Epizoda The Greater Good svazuje staré příběhy z Gods of Arena s novými pointami Blood and Sand. Nevia se našla a nové recasty začínají čím dál tím více skřípat. Je potřeba se povznést nad minulostí a soustředit se na nové tváře. Diváci znalí síly Vyššího dobra už z předchozích Tapertových seriálů od prvního okamžiku budou vědět, na čem jsou. To poselství se ani po dvou dekádách nemění. Jestli nestojí bojovat za jednotlivce, nemá smysl žít prázdný život.

plakát

Spartakus - Místo na tomto světě (2012) (epizoda) 

Epizoda A Place in This World pěkně zamíchala osudem a skvěle se propojila minulost se současností. Ashur překvapuje svojí loajálností k domině. Jen Ilithya neměla váhat...

plakát

Spartakus - Uprchlík (2012) (epizoda) 

S novou tváří stará kvalita. Herecký koncert Lucy Lawless stíhá jeden epochální dějový zvrat za druhým. Všechny myslitelné obavy jsou zažehnány.

plakát

Spartakus - Zabte je všechny (2010) (epizoda) 

Bloodbath finále se vším všudy. Pro zatraktivnění závěrečného příběhu povstání gladiátorů a vyvraždění římské nobility se vyprávění tříští do série flashbacků a na své si přijde skutečně každý. Mira si vyžádá na Spartacovi coitus, Varrova vdova Aurelia dojde pomsty na mladém Numeriovi, Crixus se pomstí Lucretii a Ilithya nabude dojmu absolutní převahy... Doctore očekává svobodu a proto věnuje pár minut Ashurovi. Levicový Spartacův proslov nemůže samozřejmě chybět a proto se opět s těmi, kdo přežili, setkáme již 21. (27.) ledna 2012.