Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (27)

plakát

Zmizelá (2014) 

Kdyby zmizelo pár minut filmu, Barney z HIMYM a na konci nezmizela inteligence vyšetřovatelům, tak by to mohlo být mnohem lepší. Takhle byla výborná prostřední část, Rosemund Pike (furt mi tam leze Pilcher :D) a tradičně hudba Trent Reznora. Méně mě od Finchera bavil snad jen Benjamin Button...natočit to někdo jiný tak kolem toho takový hype není. Takže po Zmizení mě výrazně nezaujala ani Zmizelá. Zavěrem nesmím opomenout spíše nechtěnou komediální stránku. Nasmál sem se u toho více než u lekteré komedie....

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Dvojka Sin City tak 3 z 5 o prsa Evy Green, takže skoro čtyři, ty role femme fatale jí seděj, ale bylo by škoda, kdyby zůstalo jen u nich, talentu má na rozdávání. Vizuálně super, atmoška správně temná, ale příběh dost slabej, hlavně linka Josepha Gordon-Levitta byla nakonec úplně zbytečná, stejně tak role Bruce Willise. Mělo to větší potenciál, ale bohužel.

plakát

Panika v Needle Parku (1971) 

Jsem rád že jsem na Silvestra nepřebral a mohl si v půl třetí neplánovaně vychutnat tuhle parádu! Al Pacino je tam dobrej "jezdec" :)

plakát

Černá labuť (2010) 

Trochu pomalejší rozjezd filmu (pokud nejste fanoušci baletu), který stále nabíral na rychlosti až po strhující WTF závěr. Aronfsky si zaslouží Oskara a Natálka taky! Parádní!

plakát

Monty Pythonův smysl života (1983) 

Některé scénky super, některé nudné. Celkově jsou Svatý grál a hlavně Život Briana o dost lepší.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Velmi příjemné překvapení, smích se střídal se slzami.

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

po další projekci po pár letech musím s hodnocením na plný počet hvězd. Výborné!

plakát

Ong-Bak 2 (2005) 

Pěkné akční scény, děj děravý jak cedník, spousta záběrů tam byla jen dopočtu, nebo kvůli tomu aby uvedli, často nelogicky další akci. Jeden film s Tonym Jaa (i když je to frajer) mi bohatě stačil. Další dva byli navíc.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Výjmečný antiválečný film ukazující na nesmyslonst války a její vedení, kde vojáci byli jen figurky pro mocenské hrátky nejvyšších vojenských velitelů.

plakát

Konference ve Wannsee (2001) (TV film) 

Kenneth Branagh je v roli Heydricha úžasně odporný. I když je to "jen" konverzační drama, tak z jeho tématu běhá stále mráz po zádech.