Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Pořady (10)

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Škoda, že u nás nedávají v televizi alespoň verzi s titulkama, místo těch nudných českých seriálů, u tohoto pořadu se prostě vždycky zasměju, kéž bych uměl lépe anglicky. Alespoň, že se můžu podívat na pár dílů s titulkama tady: http://www.videacesky.cz/tag/whose-line-is-it-anyway, je to prostě nej improvizační show a Wayne Brady mi z nich příjde nejlepší, ale všichni jsou skvělý. Hodnocení 90%.

Derren Brown: Magie a manipulace mysli

Derren Brown: Magie a manipulace mysli (2004)

Já jsem vždycky tohohle chlápka obdivoval. Kolik dokáže věcí a s nedočkavostí jsem čekal co v příštím dílu zase předvede. Já osobně ho mám raději než Copperfielda. Věřím že to není udělaný jenom na oko myslím že on to opravdu dokáže. Jak dokáže poznat lež atd. Viděl jsem: Všechny díly 2x. Hodnocení 90%.

Criss Angel: Mistr magie

Criss Angel: Mistr magie (2005)

Je to podobný kouzelník jako David Copperfield, ale Criss Angel víc riskuje a o to je to lepší. Asi je to fakt nejlepší kouzelník součastnosti. Vůbec nepobírám jak ty kouzla dělá, fakt zajímavá podívaná. Ale rád bych to viděl naživo. Červen 2011: Trochu mě zklamala 2. řada, protože Criss sliboval, že bude ještě víc šílenější něž 1. řada, ale podle mě to tak nebylo, sice v něktrých dílech byli více nebezpečné kousky ale v jiných zase vůbec ne. A škoda že ve 2. řadě se nenechal zasáhnout tím bleskem jak sliboval taky v 1. řadě. Leden 2012: Třetí řada je zase o něco lepší než druhá, ale první řadě se nevyrovná. A jsem rád že u určitých kouzel dělají celou scénu na jeden záběr, protože je alespoň pak člověk nemusí podezírat z kamerových triků. „Are you ready?" Viděl jsem: 1.-3. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 90%, 2. řada 70%, 3. řada 80%. Hodnocení 80%.

Re-Play

Re-Play (2009)

Je to podobné pořadu Game Page, ale mě se tento líbí o něco víc. Public sice není tolik známá televize a já ji doma nemám proto se na to dívám na jejich stránkách. Ve 25 minutách toho stihnou celkem dost. Nejvíc se mi líbí jejich recenze umí to celkem dobře podat a většinou mám podobný názor. Hodnocení 80%.

Scam School

Scam School (2008)

Školu podfuků jsem sledoval na http://www.videacesky.cz/serialy/skola-podfuku, některé díly jsou fakt povedené a podfuk stojí za to, ale některé díly jsou občas i nic moc. Brian Brushwood sice není tak dobrý jako trojice ze seriálu Mistři švindlu, ale i tak to stojí za to. Za mě Hodnocení 70%.

Česko Slovensko má talent 3

Česko Slovensko má talent 3 (2012)

Mě tohle sledovat prostě baví! Nemůžu si pomoct, už teď se těším na další řadu. Stále je co sledovat, stále je po třech letech mnoho výborných talentů a určitě jich v dalších řadách ještě mnoho bude. Na moderátory už jsem si zvykl. Ve velkém třesku zase velké množství výborných talentů nepostoupilo. O to víc mě pak překvapilo, že se do semifinále dostal Patrovič. Od samého začátku byl pro mě jasným favoritem Alex Dowis, ten to skutečně dotáhl daleko. Výborný byli ale i třeba JumboChicks a Teulis.