Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Zajisté jsou zde jedinci, kteří čtou a kontrolují mé výblitky pečlivě (zdravím mami), proto nemohu jít pod pět, když jsem Sucháčovi s Gajzlem v dočasném pominutí smyslů nasral quattro. Ba co více, u české mutace jsem ocenil fuckt, že nám spolu s mou stařenou dává důvod, proč vedle sebe bez fyzických útoků strávit půl hodiny na sedačce. Inu - Whůs lajn obsahuje tolik odkazů na angloamerickou kulturu, že tomu mé neštěstí nerozumí ani zbla a znechuceně odchází spinkat! D Ě K U J I ! Jednou to i dokoukám, místo abych zdvihal hned po zaklapnutí dveří od ložnice pornostránkám rejtynk. ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo povinně pouštět všem zastáncům Partičky! Kdo z těch našich českých ftipkařů dokáže vymyslet něco tak brilantního jako tito britsko-američtí borci? Odpověď je více než jasná... ani jeden. Zdaleka! Jo, skvělý důkaz toho, že inteligentní humor neskonale převyšuje vulgarity a perverznosti. Howgh! ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Keď prišiel Dano Dangl so svojou partičkou, tešil som sa, že konečne máme niečo s vlastnou značkou, čo od nás svet bude vo veľkom v budúcnosti kradnúť. Miesto toho prišlo sklamanie, že trvalo 15 rokov, kým sa z Británie dostala táto značka k nám. Sklamanie, ale zarovno aj omnoho väčšia zábava ako nám ponúka TV M. . Priepastný rozdiel! ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprostá jistota toho, že se královsky pobavím (a minimálně jednou za díl si smíchy poprskám monitor). Ryan s Colinem jsou samozřejmě nejlepší, také Wayne je jistota (hlavně v pohybu a zpěvu) a Drew je prostě Drew. Z ostatních jsou výborní Brad, Greg a Denny. Nemyslím si, že je to všechno čistá improvizace, spíše jde o výběr z několika odehraných pokusů, ale i tak je to taková zábava, že pokud by v této oblasti existovala nějaká úcta k řemeslu, měli by Geňa se Suchošem chodit kanály. Jo a díky, videacesky. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Podobný formát zábavy moc nemusím a ani jej nevyhledávám. K tomuto dílku jsem se dostal jen díky vysokému hodnocení zde. Všem díky za tip :-) Jednotliví účinkující jsou doslova neskuteční. Dokáží zaimprovizovat cokoli a velmi dobře. Partička vedle toho vypadá (a taky dle mě je) jako velmi ubohá banda amatérů. Přesto, že se to nikdy nestane mým nejoblíbenějším formátem, jsou to velmi slušné čtyři hvězdy. ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama