Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) 

Nejlepší bylo jak přišel do toho velitelství ten chlap a řekl - To je jak z Battlestar Galacticy :D

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Bomba, neskutečnej nářez, parádní film. Jason jako nezastavitelný terminátor stále pod vysokým napětím. Drobet zvrácenější než jednička. :D Spolu s prvním dílem jedna z nejlepších akcí co byla natočená poslední dobou. Dávám 5***** "TheMaker Já si počkám hezky na kino ! Stahovat odněkud z internetu je nezákonné ! A může být postihováno ! Dal bych si bacha ! " Mýlíš se a to dost, stahování filmů a hudby je zcela legální a nikdo to nepostihuje, takže se nemusíš bát a klidně stahuj. Už jsou ke stažení i DVD tohoto filmu. Už se moc těším až vyjde 1080p HD. :) Mnohem lepší si to vychutnat v klidu doma na full HD LCD než někde v kině mezi krkajícíma dobytkama. :)

plakát

Vinyan (2008) 

Hodně zajímavý a povedený film, určitě stojí za stažení. Dávám 5 hvězdiček, nedá mi to dát méně. To se prostě musí vidět a udělejte si názor sami.

plakát

Far Cry (2008) 

Není to špatné. Řekl bych, že je to náhodou dobrý. Stojí to za stažení. Akce, dobře nafilmovaný a jako hráče Far Cry mě tento film potěšil. :)

plakát

Komando (1985) 

Tohle je klasika. :-) Arnold, kterému lump unese dcerku se změní ve stroj na zabíjení. 150 nábojů v AK47 , které má zásobník na 30 střel, nekončící pás munice u kulometu. Tento film ale výborně ukojí choutky po střelbě a akci. Navíc pěkné hlášky. Plukovníku, co očekáváte? - Třetí světovou válku. *** Johne, nestřelím tě mezi oči, já tě střelím mezi nohy!

plakát

Bunkr smrti (2008) 

Velmi povedený film. Skvěle vymyšlená zápletka, provedení na jedničku. Párkrát jsem se docela leknul když jsem na to koukal prvně. Doporučuji sledovat v původním znění, s dabingem zanikne spoustu dobrých hlášek.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Úžasné. Tohle se prostě musí vidět. Akce, příběh, charaktery postav, efekty, hudba v pozadí, Cyloni, koloniální flotila, Vipery... Jeden z nejpovedenějších Sci-fi seriálů, který je pro mne číslo jedna. Jak vás tento seriál chytne, už vás nepustí. Takovou má sílu. Lidská existence stojí na pokraji vymření po jaderném útoku na lidské světy, zachrání se pouze starý Battlestar, pár nákladních a civilních lodí a Air Force One s novou prezidentkou a také doktor Baltar, kterému bych nejradši dal pár facek, ale je to jedna z mých nejoblíbenějších postav. - Každý díl je nabušen něčím, co vás prostě nutí shlédnout každou vteřinu. Dávám plný počet bodů - BSG by si ovšem zasloužili plný počet bodů.