Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Obsahy (150)

Princess Tojotomi

Princess Tojotomi (2011)

Tři obávaní inspektoři státního kontrolního úřadu přijíždí na pravidelnou inspekci do Ósaky. Tam mají zjistit, zda jsou peníze ve státních institucích využívány správně a nedochází k nesrovnalostem. Kontroly probíhají bez problému, dokud nedorazí do úřadu O.J.O, jehož posláním je chránit ósacké památky. Úřad už od začátku vzbudí podezření ve vedoucím inspektorovi Matsudairovi, proto nařizuje obzvláště pečlivé zkoumání jeho financí. Zatím však netuší, že má před sebou více než 400 let staré tajemství ósackých obyvatel, jež čeká na odhalení.

Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku

Tezuka Osamu no Buddha: Akai sabaku jo! Ucukušiku (2011)

V malém království Shakya se narodí Siddhartha, následník trůnu a dle slov mnicha budoucí vládce světa. I přesto, že se mu dostává vojenského výcviku, mladý princ se nejraději vydává za hradby paláce, aby sledoval skutečný život jeho poddaného lidu. Mezitím, v království Kosala, se mladý otrok Chapra díky záchraně starého generála stane vojevůdcem jejich mocné armády, se kterou dobude mnohá okolní království a chystá i na podmanění Siddharthovy Shakye.

Gjakuten saiban

Gjakuten saiban (2012)

Japonsko, blízká budoucnost. Kvůli obrovskému nárůstu kriminality byl zaveden nový soudní systém, který nařizuje vynesení rozsudku do tří dnů. Začínající právník Phoenix Wright právě vyhrál svůj první případ, hned druhý den je však jeho šéfka Mia nalezená mrtvá a jako hlavní podezřelý je odvedena její sestra Maya. Phoenix věří v její nevinu a rozhodne se ji zastupovat, jeho protivníkem je však jeho bývalý kamarád z dětství, neústupný žalobce Miles Edgeworth, který se vždy snaží za každou cenu vyhrát.

痞子英雄

痞子英雄 (2009) (seriál)

Yinghsiung je mladý a úspěšný policajt, který věří že právo a spravedlnost jsou pilíře společnosti a veškerý čas věnuje své práci. Naproti tomu Pitzu je bohatý a života si užívající flákač, který se v práci spoléhá pouze na své pochybné informátory. Problém nastane když je Pitzu převelen do stejného okrsku jako Yinghsiung a oba se mají společně pustit do vyšetřování.

Thiên Mệnh Anh Hùng

Thiên Mệnh Anh Hùng (2012)

Mladý Nguyen Vu je nalezen v odlehlém chrámu starým mnichem, který jej vychová jako svého žáka. O dvanáct let později se od něj Vu dozví, že je jediným přeživším rodiny Nguyen, která byla za údajné spiknutí popravena na rozkaz vládkyně. Protože si je jist, že obvinění bylo falešné, vydává se Vu do hlavního města očistit jméno své rodiny.

Ztraceni na cestě

Ztraceni na cestě (2010)

Li Chenggong, zdánlivě úspěšný šéf jedné firmy ze severní Číny, se vydává do města Changsha, oslavit Nový rok se svou rodinou. Zatím však netuší, že každoroční rutinní cesta se tentokrát nečekaně zvrhne. Jeho cestu totiž zkříží Niu Dan, technik v malé mlékárně a magnet na průšvihy všeho druhu.

Sasuke

Sasuke (2001)

Rodiče musí nechat na nějakou dobu svého syna v domě samotného a zajistí proto pro něj dohled. Omylem však objednají ninju Sasukeho z Ninja Service, který má velmi svérázné metody hlídání.

GANTZ: Perfect Answer

GANTZ: Perfect Answer (2011)

Od jeho první mise uplynulo pět měsíců a Kurono stále po nocích bojuje proti mimozemšťanům na rozkaz GANTZe. Jeho skóre už se blíží ke stovce bodů, které potřebuje k oživení kamaráda Kata. Přes den se snaží žít normální život a spolu s Tae se stará o Katova bratra Ayuma. Ve stejnou dobu dostane mladá modelka Erika malou černou kouli, která ji donutí zabíjet vybrané lidi. Samotný GANTZ se však začíná chovat divně a zadává čím dál podivnější mise.

Another GANTZ

Another GANTZ (2011) (TV film)

Novinář Kikuchi se na internetu náhodou dostane k záhadnému souboru. V tom se dočte cosi o bytě s jedním pokojem, ze kterého černá koule jménem GANTZ posílá lidi na vražedné mise. Kromě toho najde zmínky o lidech, kteří zemřeli při nehodě, avšak nadále si žijí své životy jako by se nic nestalo a ihned se proto pouští do vyšetřování.

Beullaindeu

Beullaindeu (2011)

Min Soo-ah přišla o zrak po autonehodě, při které zemřel i její nevlastní bratr. O tři roky později ji při návratu domů zastaví taxi, avšak po nějaké době jízdy uslyší Soo-ah náraz. Řidič se ji snaží přesvědčit, že srazil psa, ona však trvá na zavolání policie, díky čemuž ji řidič srazí na zem a ujede. Na policejní stanici nikdo nechce její svědectví brát vážně, druhý den je však ohlášeno zmizení dívky ze stejné oblasti. K případu je přidělen policista Jo a po nějaké době se příhlásí další svědek, který však nehodu popíše poněkud jinak.

Tekken: Blood Vengeance

Tekken: Blood Vengeance (2011)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu.

Team batista no eikó

Team batista no eikó (2008)

Team Batista je složen ze sedmi špičkových doktorů, kteří rizikovou metodou úspěšně operovali 26 pacientů v řadě. Další tři případy však vždy skončily smrtí a hlavní chirurg proto požádá o vyšetřování. K případu je povolána terapeutka Taguchi, která však nedokáže najít žádnou příčinu. Na scéně se tak objeví Keisuke Shiratori, vyšetřovatel ministerstva zdravotnictví, který případ přebere.

Jue zhan sha ma zhen

Jue zhan sha ma zhen (2010)

Ve třicátých letech 20. století ukryl bandita Hu Shuanzi nakradený poklad někde poblíž zapadlého města Shama, ležícího v poušti Gobi. Na počátku 21. století žije město jen díky turistům, kteří se tam přijedou podívat na představení o banditově dopadení. Jednou však starosta Tang Gaopeng do města přivede i novináře, který má důkaz o tom, že poklad není jen legenda, a všichni obyvatelé začnou město kousek po kousku rozkopávat. Kromě nich však má na něj zálusk i skupina podvodníků, které se podařilo získat důvěru místních obyvatel.

Tao xue wei long zhi long guo ji nian

Tao xue wei long zhi long guo ji nian (1993)

Boháč Million Wong je zavražděn sekáčkem na led a k případu je povolán i Chow Sing Sing. Na místě se ukáže, že oběť vypadá stejně jako on a velitel rozhodne, že Chow bude vyšetřovat v přestrojení za Million Wonga. To se však vůbec nelíbí Chowově přítelkyni Ah Man.

Lu ding ji

Lu ding ji (1992)

Wei Siu Bo je obyčejný kuplíř, který s oblibou vypráví zákazníkům vymyšlené příběhy o legendárních bojovnících. Během policejní razie se mu však jednoho takového bojovníka podaří zachránit a ten ho za odměnu přijme jako svého studenta. Dostává se tak do tajného společenství brojícího proti králi. Tam také brzy dostane svůj první úkol. Musí získat práci v královském paláci v Zakázaném městě a dělat informátora. To se mu však téměř vymstí hned z počátku, když se omylem přihlásí do služby jako eunuch.

Sonyeo K

Sonyeo K (2011) (seriál)

Cha Yeonjin je středoškolačka, která je ale ve škole známá jako věčná potížistka a rváčka. Po jednom incidentu, kdy pobila na hromadu tři studenty před zraky několika učitelů, za což byla vyloučena ze školy, se pohádá s matkou a uteče. Večer se spolu s několika kamarády dostane v přístavu do bitky se skupinou Thajců, kterou ale přeruší policista Choi. Náhle se na místě objeví i člověk s pistolí, který postřílí téměř všechny přítomné a jediní, kteří mu uniknou, jsou Choi a Yeonjin. Jak však záhy zjistí, únikem její skutečné problémy teprve začínají.

Bao Dao man bo

Bao Dao man bo (2011)

Malý chlapec je unesen během cesty ze školy. Když však zavolají a požadují výkupné, považuje je jeho matka za podvodníky a položí telefon. Když však syn dlouho nepřichází domů, pochopí, že telefonát byl nejspíše pravý. Shodou náhod jí však ve stejnou dobu zavolá i jeden ze členu gangu, jenž se specializuje na podvodné telefonáty a oznámí jí, že má jejího syna. Zmatená matka tak odevzdá výkupné nesprávné osobě, což si skuteční únosci nenechají líbit.

Kra Deub

Kra Deub (2010)

Už několik dní se do médií po celém světě dostávají zprávy o neznámé modré hmotě, která spadla z oblohy. Vypadá vždy stejně, jako malý váleček modrého gelu. Nikdo však netuší, odkud pochází. Jeden z nich jednoho dne dopadne na zahradu malé rodinné pekárny, kde jej jako první objeví sousedův pes. Tenhle gel je však od ostatních dost odlišný. Po dopadu totiž obživne a brzy si najde první oběť.

Zettai reido - Season 2

Zettai reido - Season 2 (2011) (série)

Policistka Sakuragi Izumi je spolu s několika dalšími kolegy z Úřadu speciálního vyšetřování převelena do zvláštní jednotky metropolitní policie, která vyšetřuje v utajení. Tam se dostává pod velení seržanta Shinjira Takigavy, nejschopnějšího člena týmu s nejlepšímí výsledky z vyšetřování. Ten má v plánu ze své svěřenkyně vycvičit stejně schopnou policistku jako je on sám.

Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special

Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (2011) (TV film)

Uběhlo půl roku od doby, kdy byla Sakuragi Izumi na doporučení svého šéfa přeložena na Úřad služby kriminální policie. Na jedné soukromé klinice byla právě nalezena dvě mrtvá těla, z nichž jedno patří majiteli kliniky. Při vyšetřování se však zjistí, že kulka nalezená v jednom z těl byla vystřelena ze stejné zbraně jako v dosud nevyšetřeném případu z roku 1997. K vyšetřování jsou tedy povoláni i členové Úřadu speciálního vyšetřování, kde Sakuragi kdysi sloužila.

Reklama