Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tvůrci poslepovali dohromady videofragmenty z herní série Tekken, doladili tradičně tupý děj, aby vydržel celovečerní stopáž a zasypali to cukrkandlovým 'humorem' východního stylu. Škoda jen, že se šetřilo kvalitními souboji, CGI animace totiž přímo vybízí k orgastickým záběrům na akrobatické výkony lepých děv. Ale čekali jste snad od filmu na motivy bojové videoherní série něco víc? Tohle je čistě pro fandy, ostatní se vrátí k FF: Advent Children. A teď někdo ještě koukejte zfilmovat Bayonettu. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ak bol skutočne úmysel tvorcov, čo najviac sa odlíšiť od hraného filmu, tak im to naozaj vyšlo. Ako klad sa to ale bohužial brať nedá. CGI animácia pôsobí na prvý pohľad výborne a hoci je pri rozpohybovaní ťažkopádnejšia, aj napriek tomu je vlastne jediným dôvodom, prečo dať Blood Vengeance šancu. Pretože infantilný a nie priliš zmysel dávajúci príbeh, ktorý sa neštíti vykrádať ani Final Fantasy a so samotným turnajom veľa spoločného nemá, divákov odchovaných na kvalitných anime skôr urazí a fanúšikov tiež veľmi neuspokojí. Zábavnejšie ako hraný film určite, kvalitatívne však veľmi podobné. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak ani na podruhý se to nepovedlo Člověk by řekl, že se Namco po zbabrané americké předělávce této mlátičky zdravě naštve a předvede nám přesně ten příběh a postavy, jak ho mají fanoušci rádi. Jenže ouha! Žádný turnaj se nekoná, postav ze hry je zde jenom cca 10 (+1 cameo po telefonu), přičemž 2 z nich jsou zde v naprosto nepochopitelných rolích. Hlavní postavou je navíc dosti nevýrazná a nezajímavá Xiaoyu, která prostě podobnej příběh o rivalitě klanu Mishima nemá šanci utáhnout. Po vizuální stránce si ovšem nemají fanoušci na co stěžovat a bitky se také povedly na jednčku a zvláště fight Jin vs. Kazuya vs. Heihachi nemá chybu. Bohužel, to šíleně přeplácané finále už má chyb až moc. Takže i tentokrát spíše zklamání a naděje na dobrou adaptaci už se začínám pomalu vzdávat. Zkrátka, dokud nebude Hwoarang, Paul, Eddie a spol. tak nemůže být ani dobrý film.50% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zvídavá kamera perverzně klouže do podhledů, ze kterých je dívenkám vidět pod sukénky. Animace by mohla být lepší, kolemjdoucí vypadají, jakoby zabloudili z některé starší verze Sims. Na film podle herní mlátičky je tady překvapivě málo bitek a moc dlouhých monotónních zlodušských projevů. Snaha distancovat se od hrané adaptace se cení, ale ani heroická panda nepomůže, aby nezůstalo jenom u ní. Zlatý Mortal Kombat, i když v něm chyběly ty podvazky. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Monumentální epické bitky s pořádnými fatalitami, sentiment, co bezchybně funguje, dvojka mladých slečen v rolích akčních vyšetřovatelek, a nakonec i trochu té filozofie. To všechno zabaleno v nehorázně úchvatném, snad všemi barvičkami se třpytícím hávu, ze kterého nejde odtrhnout oči. Stačilo na konci mírně přitlačit na pilu, trochu potemnit, a bylo by to na maximum. A kdy konečně Japoncům dojde, že pořádná lesbická scéna mezi dvěma Miss High School taky dělá pět hvězd?? To je pořád jen samé pokukování, osahávání, sprchování a sukýnky a podvazky, ale skutek utek ;-)! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy známé stejnojmené videohry od herní společnosti Namco, která spatřila světlo světa roku 1994. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Katsuhiro Harada, producent filmu a jeden z tvůrců herní série, v rozhovoru přiznal, že jedním z cílů tvůrčího týmu bylo co nejvíce film odlišit od staršího neúspěšného hraného snímku Tekken (2010). (Raztubyl)

Reklama

Reklama