Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

V mém žebříčku nejlepších filmů zaujímá jednoznačně první místo. Jedná se o záležitost, kterou si člověk vychutná především v kině (byla jsem 3x a musím říct, že bych šla zase) a to hlavně díky naprosto úchvatné hudbě! Leonardo DiCaprio hraje čím dál líp a od Titanicu uplynula hodně dlouhá doba... Teď je to pro mě PAN herec. Zápletka je trošku složitější na pochopení a neustálé pohybování se v různých úrovních celkem potrápí mozkové závity. Při každém dalším shlédnutí vidím nové a nové momenty, které mi předtím unikly a to mě na tom strašně baví. Ellen Page je výborná a J. Gordon-Levitt také (miluju obzvlášť jeho scénu se zbraní). Dokonalost a pro mě 100 %.

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Neuvěřitelný filmový zážitek se smutným a zároveň dokonalým koncem a excelentním výkonem Clinta Eastwooda. Viděla jsem podruhé a věřím, že ještě párkrát uvidím. Kupodivu ani dabing nebyl zas tak strašný, jak jsem si myslela. Povinnost pro každého.

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Film co mě vždycky rozbrečí, ať se snažím sebevíc. Výborně vybraní herci - mrcha Sarah Michelle, naivní a roztomilá Reese a hajzlík Ryan. Ani po 13ti letech neztratil svoje kouzlo a Bitter sweet symphony už s ním mám navždy spojenou. Závěrečná scéna je dokonalá! Skvělý soundtrack.

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Ryan Gosling a k tomu Rachel McAdams... nelze hodnotit jinak. "I wrote you 365 letters. I wrote you every day for a year... It wasn't over, it still isn't over." Jo, je to limonádička, ale strašně příjemná a já tenhle film fakt miluju. 90 %

Blue Valentine: Milostný příběh

Blue Valentine: Milostný příběh (2010)

wow. Po shlédnutí můžu říct jen jedno - úžasný film - a obrovská deprese. Michelle a Ryan jsou spolu neuvěřitelní. O to těžší je sledovat, jak moc je láska prchavá. Každodenní život, drsná realita.

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Další geniální věc s Leonardem. Možná to bylo předvídatelné, ale při závěrečných titulcích jsem zůstala s pusou dokořán. Jo, tohle chci určitě ještě vidět... ta atmosféra vás pohltí.