Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (33)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Californication je skvělý skvělý skvělý! Hank je skoro pořád výbornej a vtipnej, Runkle s Marcy mě bavili až do konce... jen ta poslední série s přihlouplým a nesympatickým Levonem se neměla nikdy natočit. U předchozích dílů jsem nemohla se sledováním přestat, díky Levonovi jsem se naopak do posledních dílů musela nutit. Kdyby nevymysleli tak debilní dějovou linku (ok, spíš šlo o výběr konkrétního herce), udělali by líp.

plakát

Mimoni (2015) 

3 hvězdičky za to, že mimoni jsou vtipní. Bohužel mě to jako celek dost zklamalo. Všechny vtipné scény z filmu byly zároveň v trailerech, žádné překvapení navíc se nekonalo. Čekala jsem, že mi film dá něco víc, ale ten "příběh" (jestli se to tak dá nazvat) byl naprosto o ničem. Vlastně to bylo tak na hlavu, že nebýt mimoňů, věřím že by to byl nejhorší animák roku. Pokud je vyloženě nežerete, budete asi zklamaní, takže doporučuju pustit si jen trailer, který je sestřihem toho nejlepšího. Ušetříte čas i peníze.

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Člověk co tuhle sračku vymyslel byl nejspíš naprosto zhulenej. Je to jedno velký WTF.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Myslela jsem si, že to bude nudná gangsterka. Ale Ryan byl opět boží! Záruka zábavy, sex-appealu a mokrých kalhotek. Mafiánská přestřelka, která bude bavit i dámy.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Pro mě asi nejslabší díl celé série... Zbytečně roztahané a vlastně totálně o ničem. U "triků" jsem se musela smát. Jsem ráda, že jsem na tohle nešla do kina, byla bych totiž pěkně zklamaná.

plakát

Gran Torino (2008) 

Neuvěřitelný filmový zážitek se smutným a zároveň dokonalým koncem a excelentním výkonem Clinta Eastwooda. Viděla jsem podruhé a věřím, že ještě párkrát uvidím. Kupodivu ani dabing nebyl zas tak strašný, jak jsem si myslela. Povinnost pro každého.

plakát

Duane Hopwood (2005) 

David Schwimmer v (pro mě) překvapivé roli, která mu ale opravdu sedla. Film má skvělý soundtrack, obzvlášť výběr závěrečného songu se povedl. V hlavní roli alkohol a jeho vliv na rozpad rodiny. Nevím jak ostatní, ale já z toho tu bezmoc rozhodně cítila - 85 %. (Rozjezd filmu byl pomalý, ale jsem ráda, že jsem vydržela)

plakát

Osudné rozhodnutí (2009) 

Silný, dojemný, reálný... takový je Like Dandelion Dust. Klobouk dolů před hereckými výkony. Barry Pepper byl opravdu... "opravdový", až z toho šel mráz po zádech. 90 %.

plakát

Westernstory (2011) odpad!

Taková s*ačka se neměla nikdy natočit.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Další geniální věc s Leonardem. Možná to bylo předvídatelné, ale při závěrečných titulcích jsem zůstala s pusou dokořán. Jo, tohle chci určitě ještě vidět... ta atmosféra vás pohltí.