Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbení herci (8)

Tom Hanks

Nezapomenutelný Forrest Gump! Někdo, kdo dovede zahrát někoho tak dokonalého, nemůže nebýt skvělý herec!!

Ivan Trojan

Většina filmů ve kterých hrál, opravdu stály za to!!! A věřím, že z velké části kvůli právě tomuto skvělému českému herci!!!

Pavel Liška

Dostává mne jeho hlas, jeho zjev a ta reklama, co s ním v ní hrál Ivan Trojn je nejlepší.U většiny filmů s ním, jsem se dusila smíchy. A nezapomenutelná dvojce Kamil a Michal, to je prostě rozsekávka největší. Sečteno a podtrženo je skvělý!!

Viktor Preiss

Úplně mne dostává v pohádce S čerty nejsou žerty.Kdyby v té pohádce nehrál, nebylo by to ono!!!

Emile Hirsch

Tak tohohle herce fakt miluju. První film, co jsem s ním viděla byl Skandál v katolické škole. Po shlédnutí jsem byla schopna myslet jenom na ten film. Byl dokonalý, jak Emile tak film. A u filmu Konec dětství jsem se málem rozbrečela. A co se stydět, několikrát jsem se přistihla jak koukám s otevřenou pusou, a jak mi cosi kape z mého oka (nééé slza to nebyla:D:D:D..). A ve filmu Útěk do divočiny, no ani nebudu říkat jak se mi to líbilo,protože by mi tady nestačilo místo a rozvášnila bych se tak, že bych nebyla k zastavení. Do tohoto herce a jeho rolí jsem se totálně zabouchla a mám v plánu podívat se i na ty zbylé filmy, co jsem ještě neviděla, protože to rozhodně bude stát za to!!!

Johnny Depp

Johnny, to je prostě klasa. Je krásnej a ještě k tomu skvělej herec. Všechny filmy s ním, co jsem viděla, se navždy vryly do mé paměti k těm nejlepším filmům!!!!!

Leonardo DiCaprio

Vlastně až do nedávna jsem si myslela, že je Leonardo je namachrovanej tupec, co byl prostě jenom ve správný čas na správném místě. Ále po přečtení mnoha rozhovorů s ním jsem zjistila, že ten chlapík je docela dost inteligentní člověk s hereckým stínem za zády. Díky tomu jeho hereckému stínu jsem ho na dost dlouho odsoudila. Teď už vím, že je to docela super herec a většina filmů ve kterých hraje mne mile překvapují!!!!!