Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Rio (2011) 

Ty hudební čísla to zabíjejí. Jinak fajn animák, co neurazí.

plakát

Králova řeč (2010) 

Natočit seriózní film o koktajícím monarchovi z předválečné Británie bez jediné zbytečné nebo dokonce nudné scény je nad mé chápání. V případě The King's speech se to povedlo na 100%. Zaručeně nejlepší film minulého roku. Ty oscary si naprosto zaslouží. A klidně by jich mohl dostat 2x tolik.

plakát

Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) odpad!

Hrůza. Děs. Bída. "Herecké" výkony jsou velmi amaterské (hlavní duo je jak z ústavu), efekty místy silně pokulhávají. K tomu laciné nezajímavé lokace a nezáživný příběh a ténto nevydařený pokus o pohádku se potápí s tím nesmyslně kýčovitým korábem ke dnu. Závěrečná uplakaná rozlučka byla už jen rána z milosti. Tenhle paskvil se nemůže líbit ani dětem.

plakát

Star Wars: Klonové války (2008) (seriál) 

Od třetí sezoný je to jeden z nejlepších animovaných seriálů (pro děti) vůbec.

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

První sezóna bylo příjemné překvapení a změna od klasické US produkce. Druhá sezóna přidala jěště lepší humor a třetí zatím drží laťku. Momentálně jeden z nejzábavnějších seriálů, který si na nic nehraje a nesnaží se za každou cenu dávat morální ponaučení, jak je tomu u většiny zámořské produkce.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Film byl přesně takový, jaký jsem si představoval, že bude. Je to naprosto něco jiného než předešlé díly a spousta lidí (především ti, co nečetli předlohu) bude ubyta jakousi nudou a nesmylnými scénami, které na první pohled nedávají smysl (počkejte na 2. část ;) ). Proto doporučuji nejdřív knihu přečíst a pak si vychutnat její prakticky dokonalé převedení na filmové plátno. Kdybych HP7 hodnotil bez znalosti knihy, tak bych dal 3 hvězdy, ale po dočtení poslední stránky jsem měl ten film před očima a vypadal naprosto stejně jako ten, co jsem dnes viděl v kině.

plakát

Král videoher (2006) odpad!

Tvůrci této komedie nejspíš o skutečný herní průmysl ani nezavadili, protože z absůrdně naivního pojetí, které nám předkládají, člověku vstávají vlasy hrůzou. Je to vyloženě urážka herních testerů a vývojářu obecně. Spojení "vyhulené" zábavy, nesmyslných dialogů, scének a nechutností si nezaslouží nic jiného než odpad.