Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (13)

Oliver Phelps (herec)

06.01.2011

Oliver Phelps se narodil 25. února 1986 o 13 minut dříve než jeho bratr James Phelps. Jeho celé jméno je Oliver Martyn John Phelps. V současnosti navštěvuje Artur Terry Scholl. Vyniká v zeměpise, ale rád by se věnoval herectví.Oliver od malička miloval herectví. Objevil se v mnoha inscenacích a dramatech na vysoké škole. Jeho… (více)

Petr Starý (herec)

04.04.2009

Petr Starý se narodil roku 1963 v Praze. Známý je spíše díky svým dětským rolím. Odstartoval svou krátkou hereckou kariéru roku 1974 - tedy když mu bylo pouhých jedenáct let.Ve filmu PÁNI KLUCI ztvárnil dětskou roli Jožky Vágnera. Jeho filmovou maminkou byla tehdy Zdena Hadrbolcová. O dva roky později roku 1976 si zahrál ve… (více)

Elijah Kelley (herec)

04.04.2009

Tento charismatický mládenec oslavil letos roku 2008 23. narozeniny. Kelley se narodil v LaGrange ve státě Georgia, kde rovněž vyrůstal se svými rodiči. Již v dětství se jeho největší vášní stalo divadlo, nevyhýbal se však ani zpěvu a hře na hudební nástroje. V červnu 2004 se Kelley přestěhoval do Los Angeles, kde chtěl naplnit… (více)

Gloria Foster (herečka)

04.04.2009

Gloria Foster, slavná arfro-americká herečka, se narodila 15. listpadu 1933 v Chicagu (stát Illinois). Vychována byla ve Wisconsinu u prarodičů, ti ji zprvu podporovali ve studování řečnického umění na univerzitě v Illionois. Následně studovala v Dramatické Goodmenově škole v Chicagu.Prvním profesionálním debutem byla hra Court… (více)

Marcelo Mazzarello (herec)

04.04.2009

Marcelo se narodil roku 1965 v Argentině, kde působí skoro celý život jako herec. Začátky jeho kariéry začaly slibně už roku 1997 v telenovele NARANJA Y MEDIA. Neztvárnil tu sice hlavní roli, ale dal o sobě hlasitě vědět.Rok na to si už zahrál ve svém prvním filmu HERENCIA DEL TÍO PEPE. Bohužel se u nás tento film nevysílal. V… (více)

Bárbara Mori (herečka / režisérka / skladatelka)

04.04.2009

Barbara se narodila v hlavním městě Uruguaye. Když jí byly pouhé tři roky její rodiče se rozvedli. Má sestru Kenyu a bratra Kintara. Jako mladičká pracovala jako servírka, zanedlouho potom však zjistila, že chce být raději herečkou. Začala tedy studovat herectví na Centro de Formación Actoral.Mezitím se vdala za Sergia Mayera,… (více)

Jana Vaculíková (herečka)

04.04.2009

Jana pochází z Bzence na Jižní Moravě. Studovala na gymnáziu, a už tam se ukázal jistý herecký a pěvecký talent. Proto později absolvovala akademii múzických umění. Jana byla rozhodnuta zajít ještě dál a vystudovala Pedagogickou fakultu na Masarykově univerzitě v Brně.Několik let se angažovala v Městském divadle v Brně, kde… (více)

Norberto Díaz (herec)

04.04.2009

O Norbertovi se říká, že je typickým představitelem seriálových osobností. Hraje prý v každé druhé telenovele a nikdy nedostává hlavní role. Režie mu většinou přidělí roli nejakého politika, milionáře nebo jednoduše podnikatele. Prostě člověka co nosí oblek a kravatu. Většinou hraje zápornou postavu- šejdíře, prospěcháře nebo… (více)

Corbin Bleu (herec)

04.04.2009

Corbinova kariéra začala už v dětství modelingem pro firmu Target. Roku 1996 se jeho rodina přestěhovala do Los Angeles - do centra všeho dění. Corbin brzy získal svou první roli v TV seriálu HIGH INCIDENT. Mezitím prošel spoustou malých rolí, než získal hlavní roli ve filmu CHYŤTE TU HOLKU. Po tomto úspěchu podepsal smlouvu na… (více)

Lil' Romeo (herec / scenárista)

04.04.2009

Lil´ Romeo je pravým jménem Percy Romeo Miller III. je synem Sonjy Miller a Percyho Romea Millera II. známějšího jako Master P. Má dva bratry a tři sestry. Od jeho narození bylo jasné, že má rap v krvi. Od mládí vystupoval v mnoha albech Master P., ten si však ani nepomyslel, že by z něho mohl být opravdový raper. Ve čtyřech… (více)

Kódži Jakušo (herec / režisér)

04.04.2009

Koji Yakusho je jedním z nejtalentovanějších a nejpopulárnějších mužů v Japonsku. Ať už hrál popleteného úředníka nebo policejního detektiva, se svým zjevem dokonalého muže, je jako herec atraktivní pro mnoho režisérů.Narodil se jako Koji Hashimoto. Je nejmladší z pěti bratrů. Od roku 1982 je ženatý s herečkou Kawatsu Saeko, se… (více)

Jiří Pomeje (producent / herec)

04.04.2009

Jirka se narodil 13.12. 1964 rodičům Jiřímu, který byl povoláním inženýr a Jaroslavě, která pracovala jako porodní asistentka. Absolvoval gymnázium a v této době začal navštěvovat stepařský kroužek. Tanci se věnoval několik let a dokonce 10 let závodně. Účinkoval i v baletnu ve hře Bachačisarajská fontána, kde ztvárnil dvojroli… (více)

Vladimír Marek (herec)

04.04.2009

Tento charismatický herec se narodil roku 1951 v Praze. Později vystudoval loutkoherectví na DAMU. Dlouhou dobu působil v divadle Drak. Od roku 1991 je členem souboru divadla Na Zábradlí (Strýček Váňa, Ředitelé, Platonov je darebák). Vladimír si připravuje i vlastní inscenace.Především ale hraje v muzikálech např.: Caberet,… (více)

Reklama