foto

Vladimír Marek

  • nar. 6.8.1951 (65 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento charismatický herec se narodil roku 1951 v Praze. Později vystudoval loutkoherectví na DAMU. Dlouhou dobu působil v divadle Drak. Od roku 1991 je členem souboru divadla Na Zábradlí (Strýček Váňa, Ředitelé, Platonov je darebák). Vladimír si připravuje i vlastní inscenace.

Především ale hraje v muzikálech např.: Caberet, Johanka z Arku, Excalibour a další. Roku 2006 ztvárnil menší roli v muzikálu KVASKA. Hrál i ve filmu PERNÍKOVÁ VĚŽ nebo SVATBA UPÍRŮ. Účinkoval také v Richardu III. v divadle Globe. Většinou ztvárňuje jen malé role, a proto na svou velkou příležitost ještě stále čeká.

LucieAngelika "Angie91" T.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zádušní oběť (TV film)
2016 Zločin v Polné (TV film)
2014 Serena
2011 Czech Made Man
Hranaři
Janek a Anežka (studentský film)
Sráči (TV film)
2010 Elixír života (divadelní záznam)
2009 Láska je láska (divadelní záznam)
2008 Ztracený princ (TV film)
2007 Křišťálek meč (TV film)
Kvaska
2005 Kočičí princezna (TV film)
2004 Pražské padělky (TV film)
2003 Hodina tance a lásky (TV film)
Johanka z Arku (divadelní záznam)
2002 Perníková věž
Richard III. (divadelní záznam)
2000 Musíme si pomáhat
Strýček Váňa (divadelní záznam)
Vražedná přehlídka
1999 Bunkr (TV film)
Nevěsta pro Paddyho (TV film)
Zavraždění Marata (studentský film)
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
1997 Ivanov (divadelní záznam)
1996 Revizor (divadelní záznam)
Velký dračí propadák
1995 Jediná na světě (TV film)
Trio (TV film)
1994 Hrad stínů (TV film)
Pevnost
Zlaté hejno (TV film)
1993 Fontána pre Zuzanu 2
Hostina (TV film)
Krvavý román
Svatba upírů
1992 Jezevec nosí pochybnosti (studentský film)
1990 Taneční zábava (TV film)
1989 Masseba

TV seriály

2017 Bohéma (TV seriál)
A přece se točí (E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Rapl (TV seriál)
Bludný kořen (S01E04)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Veterán (E02)
2014 Clona (TV seriál)
Únos (E03)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Nina (E04)
2013 České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2010 Cukrárna (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Formule (S03E07)
2005 Bazén (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Mezi námi děvčaty (E09)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)

Dokumentární

2008 13. komnata Vladimíra Marka (TV film)
2005 Johanka z Arku (TV film)

TV pořady

2008 Q (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace