Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (62)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Ze začátku to vypadalo slibně, pak mne to pomalu přestávalo trošku bavit. Někdo řekne, že je vysvětleno jak vetřelec vlastně vznikl....ale jak se odtud sakra dostaneme k tomu prvnímu Vetřelci? Věřím, doufám, že toto vysvětlí další díl(y). Zároveň mne tam štvalo to stejné jako v Prometheovi - júúú, nová, neprobádaná planeta - jdem na vycházku a vůbec nepřemýšlíme nad nebezpečím, které může neprobádaný svět skýtat. Jinak "oddechovka" dobrá, žádný "wau efekt" se ale nekonal.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Úplná paráda - já byl fakt nadšený. Ovšem já znám příběh a postavy z Justice League a tedy jsem měl velkou výhodu, protože vím, že to děvče byla Wonder Woman atd. Pro publikum co tyhle postavy nezná se tento film bude zdát průměrný. Já byl ale z tohoto úvodního filmu o superhrdinech fakt nadšený. PS: Trochu jsem se bál, ale nakonec je Ben Affleck velmi povedeným Batmanem. :)

plakát

Everest (2015) 

Film mne velmi překvapil, dostal. Kdybych na něm nebyl ve špatném kině, tak budu ještě nadšenější. Jason Clarke byl špatný John Connor, ale Rob Hall byl skvělý. Vše jsem mu věřil.

plakát

Dárek (2015) 

Viděno v kině. Nebyl jsem zklamaný, to vůbec ne, spíše naopak mile překvapený. Na druhou stranu mi tam prostě pár věcí nepasovalo a velmi těžce jsem se smiřoval s konkrétními fakty - např. manželka vůbec nevěděla kdo je její manžel (a to vůbec), Gordo - prezentován jako prosťáček a přitom nakonec vypadá, že by se uživil i v CIA.

plakát

Pot a krev (2013) 

Velice mne ten film bavil. Ode mne pět *, protože je to fakt parádní oddechovka.

plakát

Jurský svět (2015) 

Dal bych čtyři hvězdy, ale protože ten "záporný dinosaurus" byl tak divný a ustřelený, dávám jen tři. Každopádně i když všechny děti chodili pořád čůrat (a to i s rodiči), tak jsem si film velmi užil.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Kde ten film vzal 70%? Jednu hvězdu dávám z nostalgie a díky Arnoldovi, jinak ale.....wtf? Po hodině jsem přemýšlel jak dlouho se už vlastně dívám a uznávám, že po té hodině mne to přestalo i bavit. Tedy vlastně po skoku do roku 2017 jsem měl pocit, že mi stále více klesá IQ. Co bych filmu vytkl? To, že si neláme hlavu s mnoha paradoxy neřeším, je to sci-fi.....ale to obsazení? Jason Clarke jako John Connor? Connora jsem vždy měl v mysli jako vysokého štíhlého drsňáka (pistolníka z Temné věže) a oni z něj udělali prasátko bez charismatu. A Jai Courtney jako Kyle Reese? WTF?!? Další věc co mne tedy fest zarazila, že vlastně ze Skyneta udělali živou postavu a ještě se schopností agenta Smitha z Matrixu. Akorát tedy Skynet nekopíruje sám sebe, ale dělá z lidí poslušné stroje. Jediné co Skynetově postavě chybělo bylo nějaké kopí a mohl by si říkat třeba Loki a chodit chlastat s Thórem. Jedna z mála věcí co se mi ve filmu líbila je Emilia Clarke - mohla se hecnout a párkrát ukázat prsa. Hned bych dal o hvězdu navíc. Jinak k filmu trochu vážně - pro mne opravdu zklamání. Nečekal jsem zázraky, ale ani tohle ne. Fakt si říkám, že ty dvě hodiny za to nestály. Kdyby ta první hodina byla pilot k nějakému seriálu, tak bych to bral a čekal co bude v druhém díle....

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Film mne bavil, nečekal jsem druhý Atlas mraků...jsem až překvapen tím nízkým hodnocením. A to třeba Milu Kunis nepovažuji za hezkou ženskou, spíše naopak.

plakát

Fotograf (2015) 

Pro mne velké překvapení. Nechápu toliko negativního hodnocení, ale vysvětluji si to tak, že spousta lidí nezná Saudkovu tvorbu a kontroverznost. A jestli někdo tvrdí, že film nemá děj, tak byl na jiném filmu než já.

plakát

Gravitace (2013) 

Úžasný zážitek, až nečekaný. Jen to konečné krátké drama ve vodě si mohli odpustit.