Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (42)

plakát

Vzpoura údolí (2014) 

I přesto, nebo právě proto, že působí dokument tak nějak béčkovým dojmem, zdá se, že mu to vůbec neškodí, ba naopak. Zábavný, informativní a s velkým množstvím historických záběrů.

plakát

Tenká červená linie (1998) 

Válečný film na motivy cyklů Zázraky přírody a Cesty víry! Kamera a hudba výborná, ale souhlasím s ostatními ve věci délky. Kdyby film nebyl tak "utahaný", ztratil by na svém kouzlu, ale pro představu: na začátku filmu jsem obědvala, uprostřed jsem šla péct bábovku (později u filmu polosnězenou) a na konci jsem měla hlad. Jinak nádhera :)

plakát

Na odstřel (2009) 

Film není vlastně ničím originální, ani nijak nádherně provedený, ale vlastně se mu nedá nic vytknout. Radši bych dala hvězdičky tři, ale vzhledem k tomu, že absolutně splnil má očekávání oddechového a přitom ne až tak stupidního snímku, nemůžu si pomoci.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Milý hezoučký film pro dobrou náladu, s pěknou atmosférou, skvělou hudbou.. Jen tomu snad chybí výjimečný nápad zpracování.

plakát

Řezníci (2003) 

Nádherná směsice velice černého humoru, dojáku a drama..

plakát

Zredigováno (2007) 

I když film zrovna neoplývá krásnými záběry, skvělou hudbou, či jinými líbivými aspekty, které většinou dělají "pěkný film pěkným filmem", má skvělý koncept. Většinu režisérů podobných snímků zaujme děsivá událost a ztvární událost a následky. Řekla bych, že největší předností tohoto filmu je, že řeší nejdřív prostředí, tedy každodenní život vojáka ve válce, a potom teprve následek - naprosto nelidský čin, bohužel celkem logicky plynoucí z místa, charakterů lidí a vůbec všech okolností.

plakát

Ztracený a nalezený (2008) (TV film) 

Velice roztomilé a půvabně zpracované..i přes očekávatelný průběh a celkem klasické téma nádherný film na uklidnění s tklivou atmosférou:)

plakát

Muž, který sázel stromy (1987) 

Nádherná atmosféra, hodící se pro nedělní letní ospalá odpoledne, i pro jakýkoli jiný čas..Skvělý dabing.