Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 082)

plakát

Psí poslání 2 (2019) 

No, filmařsky by to mohlo být zajímavější, ale udělat z motivu reinkarnace koukatelný a celkem i zábavný mainstreamový film, navíc aniž bych viděl jedničku - tedy možná to je i výhoda, tak to si zaslouží obrovskou poklonu. <3 A na to si dáme PAC! <3 ☆ * <3

plakát

Hra (2019) 

Z jistého tvůrčího a vztahového sentimentu musím dát filmu plné hodnocení, ač racionálně by to bylo aspoň o jednu méně. Zachycení určitého paradigmatu ženského archetypu a jeho nepochopení ze strany muže, který se krom divadla snaží režírovat i vlastní život, to mi přijde prostě jako geniální metafora. A ta Karolína byla celkem pěkná baba ;)

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Nedokoukal jsem to, sorry. Na té scéně se šlapátkem je jasně vidět, kolik dělá kamera a další detaily. Kubrick byl génius.

plakát

Mizerové navždy (2020) 

Kdyby to bylo v originále, tak bych se na těch 5* ze sentimentu snad dostal. Jako dobrá pohodičková prča, autíčka a kulky. Teda zbraně. A nějaký to kung-fu.

plakát

365 dní (2020) 

Tříhodinové porno s velmi průměrným příběhem a stupidním koncem. Vážně to mělo necelé dvě hodiny?! Nj, čas v posteli je relativní... Jedna hvězda za obrazy, druhá za scénu se služkou a třetí z recese za tu subjektivní hodinu navíc :) Kdo si váží svého času, ať si tu poslední hvězdičku radši odečte, ale to by zbyla jen jedna a to by tomuto filmu při poměřování pindíků jistě bralo kuráž...

plakát

John Wick 3 (2019) odpad!

Tady si někdo honí ego v tom, jak co nejnechutnějc zabít co nejvíc lidí, až jsem začal fandit záporákům, ať toho Johna odprásknou a můžu jít domů. Když do toho vložili chudáka koně, šel jsem domů dřív. *** Ve zkratce: Mrtvoly, kterejch vám bude líto. A hodně fuj scéna v nožovém muzeu. Kůň. Casablanca. Dál naštěstí už beze mě.

plakát

Joker (2019) 

Nejdřív mi to hodnocení přišlo přestřelený, ale když za každýho zastřelenýho týpka z podzemky přidám hvězdičku, tak budu v normě :) Civilní verze, Batmana nečekejte.

plakát

Na nože (2019) 

Sorry, ale s českým dabingem jsem zvládl cca půl hodiny a stačilo. Tenhle týpek že natočil tu super osmičku Star Wars?