Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tahle americká rodinka nás baví už spoustu let a nikdy se mi to neomrzí. Simpsonovi miluji. Homer: Alkoholik a děsný trouba, Bárt: Vynalézavý hoch a děsný sígr, Líza: Chytré ale neoblíbené děvče, Marge: starostlivá a milující matka, která je prý vyléčená gamblerka a v neposlední řadě maličká Magie, která asi dosmrti bude cucat dudlík. Vynikajíci seriál ***** !

Futurama

Futurama (1999)

Výborná zábava! V žádném případě se tu nejedná o ztrátu času. Vím že Fry je tu ten hlavní, ale bez Bendera toho plechového blázna co si vychutnává doutníky, pořád chlastá a krade by byl Fry poloviční. Další výborný serial, ke kterému se rád vracím, škoda jen, že je tak málo dílů. ***** a polibte mi můj kovovej naleštěnej zadek.

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Jelikož sem velký fanda celé ságy Star Wars, tak jsem na tohle byl velice zvědav. A vůbec mě Dave Filoni a Dave Bullock nesklamali. Soubojů není málo. Obi je stále moudrý boreček a Anakin je ještě bez svého slušivého černého obleku. Tento animovaný film z nějž vychází i seriál, který s nadšením sleduji, se podle mě povedl a byl sem spokojen na tolik, že se neostýchám dát *****

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Neuvěřitelná dávka zábavy, kterou dokáže tento seriál v jedné epizodě poskytnout. Skvěle sladěná partička looserských intoušků a dívka od vedle. Nejde se snad do tohoto seriálu nezamilovat a jeho hodnocení to jen potvrzuje. *****

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Výborný seriál! Barney je největší týpek, u jeho hlášek jsem umíral smíchy. Oblíbená hra ,, Už se znáš s Tedem " ? Ostatní hlavní představitelé v tomto seriále jsou taky skvělí, ale Barney, ten u mě prostě na plné čáře zvítězil. *****

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Myslel jsem si, že tenhle serial bude strašný a původnímu SG -1 se vůbec nevyrovná, ale moje myšlenky se staly hrozným omilem. Atlantis mě uchvátil ještě více než SG - 1. Nádherné město předků a jeho technická vyspělost, Wraitové jako skáza galaxie Pegasu, žíznící po lidských životech, tohle vše a i více mě dostalo ještě víc. S nadšením dávám ***** .

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Tento serial sem opravdu hltal každým dílem. Každý den jsem se těšil čím mě nová epizoda překvapí. Vždi jsem byl spokojen. Neporazitelný tým SG - 1 mě jednoduše uchvátil. Skvělý serial ***** .

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Neuvěřitelně chytlavý černý humor, jenž je v tomto serialu obsažen je výborný. Nevím jakými slovy vyjádřit své nadšení z tohoto serialu je prostě výdorný. Pošťuchování a hlášky Listera a Rimmera musí pobavit snad každého. Zmutovaný nový druh, který vzešel z kočky a člověka, říkající si Kocour. Mě taky úžasně pobavil. ***** .

O.C.

O.C. (2003)

Vynikající seriál o tom jak chudý hoch z China ke štěstí příjde. Ujme se ho bohatá rodina a najde svůj domov a i bratra kterého měl, ale jako by nikdy neměl. O vstahové potíže zde nouze není. Každou chvíli se něco řeší. A tak to má být. ****.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Spojení dvou rodin, jenž se z počátku moc nemusí, dělají si samé naschváli a bratranec Coudy, který je tak trochu pošuk jsem s radostí a nadšením sledoval jako menší. I ted se občas na nějaký díl rád podívám a pobavím se stejně jako před lety. *****