Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Sběratelé kostí

Sběratelé kostí (2005)

Zajímavé a netradiční způsoby vyšetřování, tam kde nestačí pitevna, tam to zvládne Kůstka. Každý díl má něco do sebe, vidím lehce podobnost s CSI, ale neřadila bych je do stejné lajny. Líbí se mi.

Pravěk útočí

Pravěk útočí (2007)

Jen náhodou jsem narazila na tento seriál v obchodech. Ale jakmile jsem uviděla dvojici člověk a dinosaurus, vzpomněla jsem si na Jurský Park, neváhala a koupila si to. Bylo milým překvapením, že seriál má spád a děj a i triky se povedly. Hltala jsem doslova každý díl první série. Těším se na další pokračování a věřím, že díl od dílu bude lepší a lepší. Dodatek k druhé sérii: Je vidět, že svět se změnil, lidé na první pohled zůstávají stejní, jiní mizí a objevují se v jiné identitě. Anomálií přibývá, existuje instituce, která jimi zaobírá, kde právě pracuje profesor Cutter se svým týmem. Zvířata z minulosti i budoucnosti děsí stále více obyvatel. Je tam více zla ohledně lidí na druhé straně, což se mě oc nelíbilo, ale dalo se to přežít. Poslední díl druhé série jsem koukala doslova s otevřenou pusou. Smrt Stephena mě zasáhla, ale nevím, zda se nějakým zázračným způsobem objeví v další řadě. To asi ví jen Helen a parta jejích klonovaných vojáků. Od raptora, smilodona, mamuta, přes příšery z budoucnosti, to vše je tam k vidění. (Rexe mi bylo líto, jak se s ním zle zacházelo, doufám, že bude opět fit). 3. série: Jak smutné, že někteří hlavní hrdinové odcházejí, nebo jsou zabiti, jako v případě Nicka. Myslela jsem, že to dotáhne daleko a Jenny (Claudia), to mě zamrzelo, že to s ní takhle skončilo. Ale plno nových tváří to trochu rozvířilo. Některý díly se mi zdáli, jako kdyby nevěděli, o čem točit, ale některé díly byly opravdu super (např. díl s gigantosaurem). Opět otevřený konec. Bude snad další řada????

Akta X

Akta X (1993)

Jak já jsem byla zamilovaná do agenta Muldera a chtěla jsem být Scullyovou, abych mu byla nablízku :-). Paranormální jevy, nevysvětlitelné záhady, to mě vždycky zajímalo. Akta X, to je už kultovní záležitost, to je už legenda. Mám ten seriál ráda a vše co k tomu náleží. Jen mě trochu mrzí, že jsem neměla možnost shlédnout poslední sérii, no snad se mi to někdy podaří.

Byl jednou jeden... život

Byl jednou jeden... život (1987)

Jak jsem si přála být maličkou krvinkou a poznat lidské tělo. Už i táta mi říkal, že budu doktorka, když se na to dívám, ale to jaksi na to nestačí :-). Díky tomu jsem poznala, jak to v lidském těle chodí, na co všechno je a tak podobně. Když jsem si to před nedávnem pustila, stále je ve mě ta dětská duše, která ten seriál neskutečně zbožňovala.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Tenhle seriál se opravdu povedl. Viděla jsem zatím jen první sérii a moc se mi líbí. Ještě mám mám tento seriál v komisksové podobě a tam je trochu toho víc než v seriálu, ale to tak vždycky bývá. Někdy bych si přála, abych uměla létat jako Nathan Petrelli, aby se mi všechno zregenerovalo jako Clare Bennet, abych uměla všechny věci jako Peter Petrelli, abych uměla procházet časem jako Hiro Nakamura. Fascinující seriál slibující možné a nemožné. Druhá série: Naprosto neskutečný pocit zažívat opět dobrodružství všech známých a taky nových tváří, jako je např. Elle, Maya, Monica, West. Ve dvou dnech jsem celou sérii shlédla a chvílemi nevíte, co je správné a co ne, kdo si hraje na správňáka, kdo koho podrazí. Seriál se vyvíjí celkem dobře a těším se na další sérii.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Moji oblíbení kriminalisti řešící prapodivné vraždy. Mnohokrát jsem si říkala, že bych tu jejich práci chtěla zkusit, je tak strašně zajímavá a fascinující.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007)

Na každý díl se těším jako malé dítě. Netradiční příběh, líbí se mi příběh Neda a Chucky, do ráje koláčů bych zavítala a ochutnala nějaký ten jejich speciální koláček. Anna je zde milionkrát lepší než v Bathory, tak mrtvá a plná života.

Mrtví jako já

Mrtví jako já (2003)

Smrt, která je všudypřítomná, je v tomto seriálu pojata tak trochu i s humorem. Zaujal mě Mandy Patinkin a i hlavní představitelka Ellen Muth. Nepatří mezi zářivé krásky, její až flegmatické chování a cynismus může někoho naštvat, ale je to neokoukaná tvář a líbila se mi tam. Někdo ji nemusí, mě nevadí. Zatím sleduji první sérii a nemůžu si stěžovat, že by mě to nějak nebavilo, či nudilo.

Mandalorian

Mandalorian (2019)

První sérii jsem viděla už před čtyřmi lety, ale nějak jsem se nedostala k recenzi a teď mám dokoukáno druhou a chystám se na třetí. Od první série se vztah Manda a malého Grogu zesílil, je pro něj vším a vnímá ho jako svého syna, kterého musí chránit i když on disponuje velkou sílou, ale kterou neumí ovládat. Po zjištění, že jejich nepřítel je stále naživu a chce malého stále dostat, musí učinit rozhodnutí, že ho dopraví k rytířům Jedi, nebo aspoň někomu kdo zůstal. Chce také nalézt další mandaloriany, jestli ještě nějací zbyly a poznává nové spojence jako je třeba Ashoka Tano, Boba Fett a nebo Bo-Katan. Těším se na třetí sérii, kdo by nemiloval toho malého roztomilého prcka. A díky tomuto vím, že Yoda a Grogu není ta stejná postava, ale dvě stejné rasy a poslouchat v originále sexy hlas Pedra Pascala je lahodící pro ucho. Poznámka ke třetí sérii: Super zakončení seriálu, ale bůh ví, jestli někdy něco v budoucnu bude pokračovat. Skvělé, že Bo-Katan dala dohromady skupinu mandalorianů, kdy chtěla zachránit domovskou planetu, aby mohli žít v poklidu podle jejich kréda. Sílící vztah Grogu a Dina Djarina, kde jsem při posledním díle byla dojatá od pádu lodi do sídla impéria až po létající žábu. Co k tomu dodat, leda tak "This is the way".