Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Kontakt (1997) 

Velmi přesvědčivý a můj oblíbený film. Takhle má vypadat opravdové sci-fi.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Ať už z nostalgie ze svého dětství, ale i z důvodu, že se jedná o německý nadprůměr, si rozhodně zaslouží 3 hvězdy. Sice jsou si příběhy podobné jako vejce vejci a šlo by tak na většinu z nich používat jednu univerzální osnovu, ale zaslouží si to.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Možná jsem čekal víc, než mně ten film nakonec dal. Ano, klasický Jack Nicholson, mrzutý a nevrlý a jako protipól Morgan Freeman. Časté "vyšší poselství" ve filmu není na obtíž, ale ani ten konec nějak dojemný nebyl. A právě na ten jsem možná čekal. Klepání na nebeskou bránu nabízí více, ale není zase tak krásně barevně okouzlující...

plakát

Poslední prázdniny (2006) 

Pro mě jedno velké překvapení, které mně docela dlouho míjelo. Velmi příjemná komedie převážně z prostředí Karlových Varů se skvělým happyendem. Tento film mě hodně oslovil.

plakát

Andělé (1994) 

Klasický předvídatelný příběh, kterých známe nejen od Disney možná desítky. Ovšem jsou chvíle, kdy právě tohle potěší možná více, než kdejaký trhák.

plakát

Game Page (1998) (pořad) 

V dětství jsme s kamarády hltali každý díl a těšili se na to týden, co týden. Po obměně moderátorů a celkové změně image mě to hodně odradilo. Nesleduji ani GP, ani nehraji hry...

plakát

Sněžní psi (2002) 

Průměrná komedie, který při dlouhých zimních večerech potěší, ale nenadchne.

plakát

Auta (2006) 

Perfektní provedení, hudba, příběh i humor. I ten konec vskutku moralizující. Pro mě je to 4,7 hvězdičky, takže těch 5 dávám... Díky Burákovi... :-)

plakát

Santa Claus 2 (2002) 

Slabší než jednička, ale ještě je to koukatelné... Počítejte s občas trapnými a přehnanými scénami, někdy je to nudné nebo přehnaně umělé, ale při zamhouření obou očí se to dá.