Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Zprávy ze světa (2020) 

Je pravda, že tenhle film není o akci a napětí, souhlasit musím i s tou průhledností příběhu, ale tak nízký hodnocení si fakt nezaslouží. Já jsem naopak rád, že taky někdo umí takhle parádně zpomalit, že tam žádné zvraty a překvapení nejsou, prostě film je nádhernej a basta. A stejný zážitek a názor mám i po druhém shlédnutí.

plakát

Láska na vlásku (2014) 

Exteriéry a příroda super, ale celkově obrovská škoda. Mohlo to být tak hezký :-( :-(

plakát

Zázraky (2014) 

Pizza prostě na poli sama neroste!

plakát

Železnice na střechu světa (2006) 

Souhlas pOne, skoro mi připadá, že propagandistický byl téměř celou dobu. Kdo si pamatuje týdeníky tak něco podobného... Může být poučné i pro ty kdo naše budovatelské filmy nepamatují, aby se naučili nenechat se opít rohlíkem.

plakát

Barbar Conan (1982) 

Kdyby šlo jen o hudbu, dal bych 5*... Je to hudba, která se ani po tolika letech ne a ne oposlouchat!

plakát

Bídníci (1998) 

Ti kdo to tu oslavují by si asi měli přečíst občas nějakou knihu. Toto zpracování je opravdu strašné....

plakát

Koule (1998) 

Hrůza. Nejsem náročný, ale tenhle střih a scénář byl fakt šílený. I hudba neseděla. S tímto tématem šlo udělat mnóóhem víc. Škoda.

plakát

Shackleton's Antarctic Adventure (2001) 

Jedná se o rekonstrukci příběhu sira Ernesta Shackletona z roku 1914/1915, kdy tento polární badatel uvízl se svojí lodí Endurance a posádkou 27 mužů v zamrzlém moři u Antarktidy a byl zde nucen přezimovat. Původním záměrem expedice bylo přejít napříč celou Antarktidu o což se také pokusil. Jedná se o silný příběh a je to ale také úžasný dokument plný krásných záběrů z Antarktidy, který rozhodně stojí za shlédnutí.